DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

rok furlan xx Necenzurirano

Kralj betona bo moral pred sodnika

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

il
il
0 08.04.2020 07:39:24

Mladi SLOVENSKI VRATAR je priznal: Na Hrvaškem sem dobival tudi GROŽNJE S SMRTJO, pisali so mi, da ...

Jurij Kodrun
Žiga Frelih si kruh služi na Hrvaškem, natančneje pri Interju.

Mladi slovenski vratar Žiga Frelih je član Interja iz Zaprešiča, postal pa je prava spletna zvezda, ko je oktobra lani v zadnji sekundi dosegel zadetek na tekmi hrvaškega prvenstva med Istro in Interjem. Nekdanji član Krškega in Domžal se je namreč v izdihljajih tekme preselil v nasprotnikov kazenski prostor, v gneči prišel do žoge ter v slogu najboljših napadalcev zabil za končni izid 2:2. V četrti minuti sodnikovega dodatka. A če so ga navijači Interja trepljali po rami, zaradi tega zadetka ni imel le lepih izkušenj. O tem je spregovoril v redni tedenski rubriki v tiskani izdaji Ekipe SN Na delu v tujini. 

Ste na Hrvaškem morda doživeli kakšno neprijetno izkušnjo?
Po zadetku v Pulju sem dobil nekaj takih sporočil, da sem se vprašal, ali je sploh vredno igrati nogomet. Drugače pa nisem imel neprijetne izkušnje.

Kakšna sporočila ste dobili?
Ogromno je bilo pozitivnih, a je bilo tudi nekaj groznih; prišla so od navijačev Istre in ljudi, ki so stavili. Med njimi so bile tudi grožnje s smrtjo. Presenečen sem, da je toliko ljudi sposobnih narediti nekaj takšnega. Tistih nekaj dni je bilo kar pestro, čeprav sem vse jemal malo z rezervo, a ni bilo prijetno. Zdaj mislim, da bi se moral odzvati drugače, toda med toliko pozitivnimi sporočili tistim desetim, petnajstim nisem namenil veliko pozornosti. Kakšen mesec pozneje, ko sem brisal sporočila, pa me je malo stisnilo. Šele takrat sem uvidel, da bi se vse skupaj lahko grdo končalo. Na srečo na koncu ni bilo nič, ampak nikoli ne veš ... Presenetil sem samega sebe, da sem takrat vse sprejel tako mirno. Drugače pa nisem imel niti ene slabe izkušnje.

CELOTEN INTERVJU Z MLADIM VRATARJEM SI PREBERITE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike