danii-banks Svet24.si

FOTO: Instagram zvezdnica se je gola soočila z ...

internal-clock-795726_1280 Dobra karma

Usodna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ženskih...

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za sredo, 11. decembra

new-jersey, jersey-city Svet24.si

FOTO in VIDEO: Strelski obračun v ZDA: trajal ...

profimedia-0191626479 Dobra karma

Kako žalostno! Bivši mož Petri želi bolnega ...

lado branko Njena.si

Bizovičar v pižami po središču Ljubljane

jan-in-tilen-klobasa Njena.si

Dvojčka Klobasa na osupljivi popolni preobrazbi -...

ba
ba
5 03.12.2019 17:59:58

DARKO MILANIČ pojasnil, kakšno je po sobotni DRAMI stanje z RUDIJEM POŽEGOM VANCAŠEM

Aktualni prvaki bodo v sredo gostovali v Velenju.

Mariborčani so si z drugim domačim porazom proti Triglavu v dozdajšnjem delu prvenstva zapletli položaj in se pred zadnjo jesensko preizkušnjo znašli pod precejšnjim pritiskom. V sredo bodo gostovali na stadionu Ob jezeru in v Ljudskem vrtu se zelo dobro zavedajo, da si še enega spodrsljaja ne smejo privoščiti. V bistvu je strogo prepovedan.


"Pogovorili smo se o tem, kar se je dogajalo v soboto. Skozi igro prihajamo do priložnosti, to nam je uspevalo v prejšnjih in na tekmi proti Triglavu, tokrat pa je slab izkoristek privedel do neželenega razpleta. Se pa zavedamo, da smo izgubili preveč točk proti ekipam s spodnjega dela lestvice, to je dejstvo in tudi opozorilo pred naslednjo tekmo. Treba se je osredotočiti na zadnjo preizkušnjo v letu in vse druge zadeve je zdaj treba odmisliti," pravi Darko Milanič.

Zasedba v Velenju ne bo popolna, najbolj zanimivo pa je kakopak vprašanje, kakšno je stanje z Rudijem Požegom Vancašem, ki se je v končnici dvoboja s Kranjčani zgrudil na igrišču, nakar je sledilo nekaj dramatičnih trenutkov? "Poškodovan je Handanović in še ne bo nared, Milec ima štiri rumene kartone. Ostali so zdravi in pripravljeni za nastop, tudi Kronaveter ter Požeg Vancaš, ki je po neprijetnem zapletu spet z moštvom. Zdravniki so opravili vse potrebne preglede in z Rudijem je okej. Glede na značilnosti tekme in tudi nasprotnika bomo sestavili najbolj primerno moštvo za uresničitev cilja. Vemo, kaj je treba spremeniti in na kaj moramo biti pozorni. Trenutni Rudar dovoljuje navidezno pobudo in se posveti igri brez žoge. Tekma bo drugačna kot proti Triglavu in ne dvomim, da bo drugačen tudi naš odziv," je povedal trener vijoličastih.

Članki iz rubrike