favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ba
ba
5 03.12.2019 17:59:58

DARKO MILANIČ pojasnil, kakšno je po sobotni DRAMI stanje z RUDIJEM POŽEGOM VANCAŠEM

Aktualni prvaki bodo v sredo gostovali v Velenju.

Mariborčani so si z drugim domačim porazom proti Triglavu v dozdajšnjem delu prvenstva zapletli položaj in se pred zadnjo jesensko preizkušnjo znašli pod precejšnjim pritiskom. V sredo bodo gostovali na stadionu Ob jezeru in v Ljudskem vrtu se zelo dobro zavedajo, da si še enega spodrsljaja ne smejo privoščiti. V bistvu je strogo prepovedan.


"Pogovorili smo se o tem, kar se je dogajalo v soboto. Skozi igro prihajamo do priložnosti, to nam je uspevalo v prejšnjih in na tekmi proti Triglavu, tokrat pa je slab izkoristek privedel do neželenega razpleta. Se pa zavedamo, da smo izgubili preveč točk proti ekipam s spodnjega dela lestvice, to je dejstvo in tudi opozorilo pred naslednjo tekmo. Treba se je osredotočiti na zadnjo preizkušnjo v letu in vse druge zadeve je zdaj treba odmisliti," pravi Darko Milanič.

Zasedba v Velenju ne bo popolna, najbolj zanimivo pa je kakopak vprašanje, kakšno je stanje z Rudijem Požegom Vancašem, ki se je v končnici dvoboja s Kranjčani zgrudil na igrišču, nakar je sledilo nekaj dramatičnih trenutkov? "Poškodovan je Handanović in še ne bo nared, Milec ima štiri rumene kartone. Ostali so zdravi in pripravljeni za nastop, tudi Kronaveter ter Požeg Vancaš, ki je po neprijetnem zapletu spet z moštvom. Zdravniki so opravili vse potrebne preglede in z Rudijem je okej. Glede na značilnosti tekme in tudi nasprotnika bomo sestavili najbolj primerno moštvo za uresničitev cilja. Vemo, kaj je treba spremeniti in na kaj moramo biti pozorni. Trenutni Rudar dovoljuje navidezno pobudo in se posveti igri brez žoge. Tekma bo drugačna kot proti Triglavu in ne dvomim, da bo drugačen tudi naš odziv," je povedal trener vijoličastih.

Članki iz rubrike