Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
0 18.02.2019 10:27:44

AGIM IBRAIMI se je vrnil v KONTROVERZNEM derbiju, sodniki v spremstvu POLICIJE, lastnik kluba otroka Mure NORI (video)

ekipa.mk
Nekdanji zvezdnik slovenskega prizorišča je znova zaigral v dresu matičnega kluba.

V Makedoniji so bile ob koncu tedna na sporedu tekme prvega kroga drugega dela prvenstva, spomladansko otvoritev je zaznamoval veliki derbi vodilnih ekip. Shkëndija je gostila Vardar in z zmago 1:0 naredila velik korak proti naslovu prvaka, zdaj ima na vrhu lestvice že osem točk naskoka.

Mož odločitve je bil Omar Imeri, k uspehu pa je prispeval tudi Agim Ibraimi, ki je ob vnovičnem ’debiju’ v dresu matičnega kluba igral do 82. minute. Nekdanjega kapetana Domžal Zenija Husmanija pri gostiteljih ni bilo v kadru, otrok Mure Filip Gačevski je s kapetanskim trakom na roki vso tekmo branil mrežo Vardarja, bivši član Olimpije Daniel Avramovski je bil na igrišču v drugem polčasu.

Ampak po vročem obračunu vsa Makedonija govori o sojenju, oziroma o tem, kako je bil Vardar oškodovan. V končnici prvega polčasa je Filip Najdovski sprožil bombo s 35 metrov, žoga se je od prečnika odbila za golovo črto, toda delivci pravice so to spregledali. Skopska zasedba se s tem ni mogla pomiriti, po tekmi je napadala sodnika, ki ga je z igrišča pospremila gruča policistov, strasti se še vedno niso umirile. Ruski lastnik Vardarja Sergej Samsonenko nori in napoveduje, da bo njegov klub izstopil iz tekmovanja. "Ker na tak način nima smisla igrati," je odločen.

gacevski
ekipa.mk

Članki iz rubrike