ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
4 18.02.2019 08:11:42

PREKMURSKA INVAZIJA na MARIBOR. Karte gredo za med, ČRNO-BELI v LJUDSKEM VRTU z izjemno podporo navijačev

Aleš Cipot/Fotolens
Na ravnici odštevajo do obračuna Maribor – Mura.

Muraši so se v petek vrnili s priprav v Turčiji, po prostem koncu tedna se je v Fazaneriji začelo zaključno odštevanje do začetka nadaljevanja sezone. Oziroma do spomladanske premiere pod Kalvarijo. Soboška podoba na zadnjih prijateljskih preizkušnjah je bila obetavna, mariborska precej manj, zato jih ni malo, ki Prekmurcem namenjajo kar lepe možnosti. "Naša osnovna naloga je, da se na tekmo kar najboljše mogoče pripravimo. Tako kot na vsako, Maribor je vsekakor favorit. Dovolj je reči, da je njegov cilj naslov prvaka, naš je obstanek," ostaja na trdnih letih podpredsednik športni direktor Mure Denis Rajbar.

Znova se obeta invazija navijačev na štajersko prestolnico, na ravnici se nogometno ozračje še kako segreva. "Ekipa bo imela glasno podporo s tribun, kar nas neizmerno veseli. Do sobote smo v klubu za dvoboj v Ljudskem vrtu prodali okrog 1000 vstopnic. Obenem predvidevamo, da si jo je kdo zagotovil tudi v spletni prodaji," razkriva Denis Rajbar in njegove besede razkrivajo, da bodo Ante Šimundža in njegovi varovanci zares imeli izjemno spodbudo.

Ob tem iz Fazanerije sporočajo, da bodo danes od 10. do 18. ure vstopnice za štajersko-prekmurski spopad na voljo na klubski stojnici z navijaškimi artikli v BTC-ju v Murski Soboti. Cena posamične vstopnice je devet evrov, z organiziranim prevozom na tekmo 17 evrov, polniti se je začel drugi avtobus v organizaciji kluba. Od jutri naprej se bo prodaja med 14. in 18. uro nadaljevala v baru na stadionu.

Članki iz rubrike