favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 31.01.2019 09:34:41

Padel Ronaldo, padel veliki JUVENTUS: Iličićeva Atalanta sesula Torinčane, slabe novice za SLOVENCA!

Nogometni velikan iz Torina je prejel pravo zaušnico na domačem prizorišču. Juventus je svoje nastope v italijanskem pokalu končal že v četrtfinalu, trinajstkratnemu zmagovalcu italijanskega pokala in verižnemu zmagovalcu v tem tekmovanju od sezone 2014/15 pa je nogometno mero vzela Atalanta iz Bergama, ki je slavila s 3:0 (2:0).

Slovenski reprezentant je za zasedbo iz Bergama igral do 26. minute, ko ga je zamenjal Mario Pašalić. A to ni bila taktična menjava, slovenski reprezentant je namreč staknil poškodbo prepone, kar povzroča kar nekaj skrbi med navijači Atalante. Tovrstna poškodba zna biti zelo neugodna, okrevanje se v najslabšem primeru lahko zavleče za več mesecev. Za gostitelje sta zadela Timothy Castagne v 37. ter Duvan Zapata v 39. in 86. minuti.


Juventus je vodilna ekipa italijanske serie A, na 21 odigranih tekmah je dosegla 19 zmag in dvakrat igrala neodločeno, pred drugouvrščenim Napolijem pa ima kar 11 točk prednosti.

Za izbrance Massimiliana Allegrija je slovo od italijanskega pokala resno opozorilo pred izločilnimi boji v evropski ligi prvakov. V osmini finala jih čaka zahteven obračun s tekmeci iz španskega Atletica iz Madrida, kjer blesti slovenski vratar Jan Oblak. Prva tekma bo 20. februarja v Madridu, povratna pa 12. marca v Torinu.

Značke: nogomet, italija, pokal

Članki iz rubrike