stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
2 31.01.2019 08:20:33

BOMBA iz Ljudskega vrta! Maribor bo ŽE DANES prodal JANA MLAKARJA! Slednji bo PODPISAL za ...

Drago Wernig - TAKA
Natančno leto dni – če smo čisto natančni točno 371 dni – so vijoličasti potrebovali, da so enega največjih slovenskih nogometnih talentov dovolj izbrusili, da bodo z njim dobro zaslužili. Jan Mlakar je konec januarja prejšnjega leta prišel v Ljudski vrt kot velikanska okrepitev. Maribor zanj Fiorentini ni plačal niti evra odškodnine, s prijatelji, s katerimi deli barvo dresov, se je dogovoril le za enakovredno razdelitev denarja od naslednjega prestopa. Prestopa, do katerega bi lahko prišlo že zelo zelo kmalu.

Jasno je bilo, da bodo Mariborčani unovčili izjemne jesenske predstave tudi tako, da bodo prodali katerega izmed svojih najbolj vročih nogometašev. Fenomenalna strelska forma vijoličastih je v izložbo izvrgla kar nekaj imen. Saša Ivković je zabil kar šest golov, obenem je poskrbel, da je bila mariborska obramba najbolj trdna v ligi. Amir Dervišević je svojim soigralcem podajal za zadetke in je najboljši asistent lige. Luka Zahović in Jan Mlakar sta bila strelsko najbolj učinkovita, oba sta zabila po devet prvenstvenih golov.

Omenjena štirica je bila brez dvoma najbolj izpostavljena, v Ljudskem vrtu so ju postavili v prvo izložbeno vrsto. In v zadnjih dneh se je ogromno govorilo o tem, da bi lahko Štajerci prodali svojega najboljšega strelca. Po naših informacijah se bo to že zelo kmalu zgodilo – govorimo prej o urah kot o dnevih –, toda presenetljivo ne bo prestopil Luka Zahović, pač pa Jan Mlakar!

Italija? Francija?


Iz dobro obveščenih virov nam je namreč uspelo izvedeti, da naj bi bil vijoličasti dragulj tik pred zelo odmevnim prestopom. Sicer nam ni uspelo izvedeti imena kluba, toda šlo naj bi za klub, ki igra v eni izmed petih najmočnejših lig! Za Mlakarja so se zelo resno zanimali v nizozemskem prvoligašu Vitesseju, ki je bil za 20-letnega nogometaša pripravljen plačati okrog milijon evrov (morda še kakšnih sto tisoč več) odškodnine, a ponudba novega Mlakarjevega snubca naj bi bila finančno še boljša, hkrati bi mladi slovenski reprezentant odšel v še boljšo ligo, kot je nizozemska.

Glede na to, da za kariero strelca devetih prvenstvenih golov v letošnji sezoni skrbi najbolj znani slovenski nogometni agent Amir Ružnič, ki največ sodeluje s klubi iz italijanske serie A in francoske ligue 1, je logično sklepati, da bo Mlakar odšel ravno tja, torej bodisi v Italijo bodisi v Francijo.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBRETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: maribor, mlakar

Članki iz rubrike