Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 31.01.2019 08:01:39

Rapid se bo OBRISAL POD NOSOM: Vombergar pred vrati kluba iz TOP 5 LIGE, v naslednjih urah sledi POTRDITEV!

www.alesfevzer.com
Kam bo odšel Andres Vombergar?

Danes se bo zaključil zimski prestopni rok v številnih državah, tudi v Franciji. Tam bi lahko bilo sila zanimivo tudi zato, ker Nantes išče zamenjavo za nesrečnega Emiliana Salo. Da se je med kandidati znašel tudi Andres Vombergar, ni novica dneva, je pa še kako zanimivo to, kar poročajo nekateri mediji v Franciji. Vombergar naj bi bil tako pred vrati Nantesa, toda hkrati naj bi bil sklenjen sila presenetljiv posel. Čeprav je Milan Mandarić še pred dnevi poudaril, da bo moral tisti, ki bo želel dobiti v Argentini rojenega napadalca, zanj tudi (dobro) plačati, bi zdaj Vombergar v ligue 1 lahko odšel kar kot - posojen nogometaš Olimpije! Mediji v Franciji poročajo, da bo imel Nantes ob tem tudi možnost dokončnega odkupa, a ne omenjajo višine morebitne odškodnine, dodajajo pa, da bo v naslednjih urah sledila potrditev.


Če je vse to res, potem bo prestop v Rapid seveda padel v vodo, čeravno naj bi se po nekaterih informacijah Vombergar najbolj nagibal k selitvi na Dunaj. "Nič novega! Se dogaja, to pa je tudi vse," je včeraj kolegom iz tiskane EkipeSN zaupal nogometašev agent Mladen Rudonja. Če bo torej saga okrog prihodnosti Vombergarja zaključena že danes, to ne bi smelo biti presenečenje. No, tudi če se bo še malce podaljšala (recimo do 6. februarja, ko se zimski prestopni rok konča v Avstriji), pa tudi ne bo prevelika senzacija ... 

V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN SI PREBERITE TUDI, KDO JE BIL KANDIDAT ZA NOVEGA NAPADALCA OLIMPIJE IN KAKŠNI SO RAZLOGI, DA ZDAJ TEMU NI VEČ, SAJ SO ZMAJI OHLADILI ZANIMANJE ZANJ. ČETRTKOVA ŠTEVILKA EDINEGA SLOVENSKEGA ŠPORTNEGA ČASNIKA JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike