Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 17.12.2018 08:58:46

SLAVIŠA STOJANOVIĆ po petem porazu na tankem ledu? Tukaj je ODGOVOR direktorja Levskega

Martin Metelko
Ljubljanski strokovnjak je pripravljen prevzeti odgovornost.

Bolgarski prvoligaši so odigrali 20. prvenstveni krog, ki je bil hkrati zadnji v letošnjem letu, prvenstvo se bo nadaljevalo 16. februarja. Slaviša Stojanović se na oddih ne bo odpravil zadovoljen, saj je njegov Levski doživel še peti jesenski poraz, Beroe je bil pred svojimi navijači boljši z 2:1. Ljubljanski strokovnjak in njegovi varovanci so po odličnem začetku sezone v končnici zelo popustili; v zadnjih šestih tekmah so zmagali le dvakrat in prezimili bodo na tretjem mestu.

"Pripravljen sem prevzeti odgovornost," je po dvoboju med drugim povedal nekdanji selektor naše izbrane vrste in napovedal pogovor z direktorjem. Številni bolgarski mediji so menili, da to bržčas pomeni njegovo slovo, toda … "To sploh ni bila tema najinega pogovora," je bil odločen Krasimir Ivanov, ki je pristavil, da je beseda tekla o tem, kako bi se moral Levski odzvati med zimskim prestopnim rokom.

Več razlogov za zadovoljstvo ima Alen Ožbolt. Lokomotiv Plovdiv je na domačem igrišču s 4:0 ugnal Botev, slovenski napadalec, ki je v igro vstopil sredi drugega polčasa, pa je v drugi minuti sodniškega dodatka zadel za končni izid; to je njegov tretji gol.

Članki iz rubrike