Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
1 17.12.2018 08:57:53

PREOBRAT v Ljubljani: Mandarić si s prodajo Vombergarja obeta zaslužek, a naj bi se Madžari ohladili

alesfevzer.com
Po številnih razburjenjih v preteklih dneh se je dogajanje v zmajevem gnezdu nekoliko umirilo, vendar ni niti najmanjšega dvoma o tem, da bo prihajajoče obdobje znova nadvse zanimivo. Obeta se precej kadrovskih sprememb, po naših informacijah bi se že zelo kmalu utegnil zgoditi odhod najboljšega strelca, vroče ostaja vprašanje o novem trenerju.

»Prišel je čas, da nekateri zaključijo svojo bogato preplačano kariero v klubu, ki mu že dalj časa ne vračajo niti delček tega, kar od njega dobijo. V naslednjih mesecih bomo Olimpiji poskušali dati drugačen, pomlajen videz in za nekatere to pomeni konec skupne poti. V naslednjih dneh bom opravil pogovore z vsemi in najbolj odgovornim za polom in za stanje, o katerem govorim, bom prijazno ponudil možnost, da sami zapustijo klub,« je po katastrofi v Kidričevem v izjavi za javnost med drugim zapisal razočarani Milan Mandarić.

Ne Madžarska, temveč Češka?
O tem, kdo vse se bo poslovil, lahko le ugibamo, skoraj gotovo pa bo med njimi tudi Andres Vombergar. Toda ne zato, ker bi se znašel na seznamu ‘za odstrel’, ker ne bi izpolnil pričakovanj, temveč zaradi tega, da bi Olimpija in s tem Milan Mandarić nekaj zaslužila. Mladenič iz Villa Luzuriage v Buenos Airesu je ta trenutek najmočnejši prodajni artikel aktualnih prvakov, ki bi predsedniku lahko povrnil nekaj vloženega denarja.


Pred dnevi je vse kazalo, da bo 24-letni napadalec kariero nadaljeval pri vzhodnih sosedih. V svoji ekipi bi ga rad videl nekdanji trener zmajev Marko Nikolić, ki zdaj sedi na klopi moštva MOL Vidi, ta je v prvenstvu na drugem mestu za Ferencvarošem. Ker nad klubom bdi naftni gigant, se je zdelo, da dva milijona evrov, kolikor naj bi zahtevala Olimpija, za Madžare ne bo prevelik zalogaj, toda medtem naj bi se pogovori o morebitnem poslu vendarle nekoliko zaustavili. In vse skupaj potemtakem še ni tako daleč, kot je bil marsikdo prepričan, obenem smo iz vira blizu zeleno-belih dobili namig, da naj bi se v zadnjih dneh zgodil precejšen zasuk, po katerem Madžari niso več najbolj vroči snubci.

Malce naj bi jih kljub vsemu ohladila tudi cena, predvsem pa naj bi se pojavil nekdo, ki si bolj goreče želi Andresa Vombergerja v svojih vrstah. Prišlo nam je na uho, da se je v igro vključil eden od čeških prvoligašev, ki ima zelo resne namere in želi posel skleniti čim prej ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: olimpija, vombergar, plts

Članki iz rubrike