Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 16.12.2018 18:53:49

Pogba je SIT kluba, klub njega: Sledi januarsko SLOVO, znane želje OBEH TABOROV!

Reuters
Do začetka prestopnega roka sta ostala samo še dva tedna, zato so vedo bolj glasne govorice o morebitni selitvi nekaterih nogometašev svetovnega formata.

Med te spada tudi Paul Pogba, ki je sit dogajanja v Manchester Unitedu, kjer se je znašel v nemilosti Joseja Mourinha. Hkrati pa v njem v klubu vidijo človeka, ki je kriv za slabe rezultate, saj je daleč od želene forme. Ob tem pa naj bi bil eden izmed tistih, ki razdiralno vpliva na slačilnico. Na zadnjih tekmah ga sploh ni več v postavi Uniteda, tudi današnji derbi z Liverpoolom je začel med rezervisti.


Z Otoka prihajajo informacije, da si Pogba srčno želi srečo poizkusiti v Španiji, ne glede na to, ali ga bo klicala Barcelona ali Real, v vsakem primeru bi tja odšel brez pretiranega razmišljanja. Toda odgovorni na Old Traffordu se bolj nagibajo k možnosti, da bi ga poslali nazaj v Juventus. Pri tem pa očitno sploh ni pomembno, kakšna bo usoda Joseja Mourinha, pri Unitedu se ga želijo 'znebiti' na vsak način.

In sicer bi ga radi vključili v posel, ki bi v nasprotni smeri pripeljal Miralema Pjanića ali Alexa Sandra. To pa si želijo narediti že naslednji mesec. Želja je resnično neizmerna, saj bi bili v klubu bojda pripravljeni celo na to, da ga nekam posodijo, vendar samo v primeru, da je v pogodbo vključena tudi možnost dokončnega prestopa. Za zdaj pa se zdi, da bi Mourinho najraje videl, da bi za Francoza dobil Pjanića, medtem ko so odgovorni v klubu prepričani, da bodo dobili Alexa Sandra, ki si ga tako močno želijo že kar nekaj časa.

Članki iz rubrike