Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 16.12.2018 19:17:38

Čakal je Messija in klic iz Barcelone, dočakal pa TOLE!

Reuters
Eno od odkritij letošnjega leta je gotovo Hirving Lozano. Mehiški reprezentant je zablestel na mundialu v Rusiji, dobre predstave pa kaže tudi v svojem PSV-ju.

S klubom iz Eindhovna je nastopil v ligi prvakov, kjer je 23-letni krilni napadalec najprej v kvalifikacijah zabil dva gola, potem pa v skupinskem delu dodal še dva (enega je zabil Tottenhamu in enega Interju). V nizozemskem prvenstvu pa je v šestnajstih nastopih zbral deset golov in sedem asistenc, zato je njegovo ime zapisano pri skavtih mnogih evropskih klubov.


Je pa res, da je bila njegova želja odhod k Barceloni, kjer bi lahko igral z Lionelom Messijem. Večkrat je poudaril, da si želi igrati za katalonskega velikana, a iz slednjega ni prišel niti en znak, da bi ga želeli v svojih vrstah.

Zato so se zanj še bolj ogreli v drugih klubih, prvi pa je ponudbo poslal Arsenal. Slednji je za Mehičana pripravljen odšteti 45 milijonov evrov, saj je Unai Emery njegov velik oboževalec. Dejstvo je, da Katalonci nimajo namena izenačiti omenjene ponudbe, navijači pa se sprašujejo, ali bodo v klubu to mogoče kdaj celo obžalovali.

Članki iz rubrike