Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 12.09.2018 00:05:17

KAOS na tekmi Luke Elsnerja: Gol v 96. minuti, RASIZEM, tudi PRETEP in celo ŠIVANJE GLAVE (video)

vszi
Na Balkanu? Ne, zgodilo se je v - Belgiji! Priča kaosu pa je bil tudi Luka Elsner.

Olimpija je zanj že preteklost, Domžale prav tako. Po slovesu od zmajev se je Luka  Elsner odločil, da bo srečo poiskal na tujem. Najprej mu ni uspelo v bitki za trenerja Auxerra, potem je dokaj hitro odšel iz ciprskega Pafosa, zdaj si kruh služi v Belgiji, kjer sedi na klopi nekdanjega prvaka, kluba po imenu Royale Union Saint-Gilloise, ki domuje v Bruslju. Za zdaj Elsnerju še ne gre vse po načrtih, saj ima po petih krogih druge lige vsega štiri točke. Ob tem je treba priznati, da mu je vsaj v zadnjem krogu zmanjkalo tudi nekaj sreče, saj je na tekmi z Mechelenom (2:2) brez zmage ostal v 96. minut, ko so gostje zadeli za delitev točk.


Nasploh je bila tekma, ki si jo je ogledalo kar 8000 gledalcev, kaotična, da bi težko bila bolj. Ne zgolj zaradi štirih zadetkov in dramatičnega zaključka, tudi oziroma še bolj zaradi dogodkov ob koncu tekme. Strasti so zavrele, ko sta dva nogometaša, po eden na vsaki strani, prejela rdeči karton. Že na igrišču sta si skočila v lase, potem sta se prerivala tudi ob odhodu z igrišča. Toda za čisto pravi pretep sta nato poskrbela kar pomočnika obeh trenerjev! Abder  Ramdane, ki sodeluje z Elsnerjem, je Freda  Vanderbiesta s klopi Mechelena najprej obtožil rasizma, nato pa ga je za nameček še s pestjo naravnost v obraz! Vanderbiest, ki se ga v Belgiji nasploh drži sila zlovešč sloves, je moral celo k zdravniku, rano so mu zakrpali s sedmimi šivi!

"Vanderbiest je našega trenerja ves čas in povsem brez potrebe žalil in obmetaval z besedama ’sale bougnoule’ (puščavski zamorec, op. a.). Čeprav ne obravnavamo psihičnega nasilja, pa je rasistično in hkrati nasilniško obnašanje Vanderbiesta povsem nepredstavljivo in nedopustno," so sporočili iz Elsnerjevega kluba, medtem ko so pri Mechelenu pričakovano zanikali obtožbe. Belgijska zveza je oba kluba že kaznovala s plačilom denarne kazni v višini 5000 evrov, Vanderbiest, ki grozi s civilno tožbo, bo počival tri tedne, Elsnerjev pomočnik kar sedem tednov. Pa Elsner? Ljubljančan se je zadržal in poskušal zgolj umiriti vroče glave. Uspelo mu ravno ni …

Članki iz rubrike