Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 19. aprila

dog-3415990_1280 Petisvet.si

Pes tako razkrinka človeka, ki ima slabe namene!

Društvo za zaščito konj_biki Svet24.si

FOTO: Grozljivka v okolici Trebnjega: konj na 1,2 ...

meghan markle 1 Svet24.si

Oprah se čudi, kako Meghan vse to uspeva

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

nu
nu
1 12.09.2018 00:05:17

KAOS na tekmi Luke Elsnerja: Gol v 96. minuti, RASIZEM, tudi PRETEP in celo ŠIVANJE GLAVE (video)

vszi
Na Balkanu? Ne, zgodilo se je v - Belgiji! Priča kaosu pa je bil tudi Luka Elsner.

Olimpija je zanj že preteklost, Domžale prav tako. Po slovesu od zmajev se je Luka  Elsner odločil, da bo srečo poiskal na tujem. Najprej mu ni uspelo v bitki za trenerja Auxerra, potem je dokaj hitro odšel iz ciprskega Pafosa, zdaj si kruh služi v Belgiji, kjer sedi na klopi nekdanjega prvaka, kluba po imenu Royale Union Saint-Gilloise, ki domuje v Bruslju. Za zdaj Elsnerju še ne gre vse po načrtih, saj ima po petih krogih druge lige vsega štiri točke. Ob tem je treba priznati, da mu je vsaj v zadnjem krogu zmanjkalo tudi nekaj sreče, saj je na tekmi z Mechelenom (2:2) brez zmage ostal v 96. minut, ko so gostje zadeli za delitev točk.

Nasploh je bila tekma, ki si jo je ogledalo kar 8000 gledalcev, kaotična, da bi težko bila bolj. Ne zgolj zaradi štirih zadetkov in dramatičnega zaključka, tudi oziroma še bolj zaradi dogodkov ob koncu tekme. Strasti so zavrele, ko sta dva nogometaša, po eden na vsaki strani, prejela rdeči karton. Že na igrišču sta si skočila v lase, potem sta se prerivala tudi ob odhodu z igrišča. Toda za čisto pravi pretep sta nato poskrbela kar pomočnika obeh trenerjev! Abder  Ramdane, ki sodeluje z Elsnerjem, je Freda  Vanderbiesta s klopi Mechelena najprej obtožil rasizma, nato pa ga je za nameček še s pestjo naravnost v obraz! Vanderbiest, ki se ga v Belgiji nasploh drži sila zlovešč sloves, je moral celo k zdravniku, rano so mu zakrpali s sedmimi šivi!

"Vanderbiest je našega trenerja ves čas in povsem brez potrebe žalil in obmetaval z besedama ’sale bougnoule’ (puščavski zamorec, op. a.). Čeprav ne obravnavamo psihičnega nasilja, pa je rasistično in hkrati nasilniško obnašanje Vanderbiesta povsem nepredstavljivo in nedopustno," so sporočili iz Elsnerjevega kluba, medtem ko so pri Mechelenu pričakovano zanikali obtožbe. Belgijska zveza je oba kluba že kaznovala s plačilom denarne kazni v višini 5000 evrov, Vanderbiest, ki grozi s civilno tožbo, bo počival tri tedne, Elsnerjev pomočnik kar sedem tednov. Pa Elsner? Ljubljančan se je zadržal in poskušal zgolj umiriti vroče glave. Uspelo mu ravno ni …

Članki iz rubrike