Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 12.09.2018 00:04:53

Kot nekoč DIDIER DROGBA?! Robertu Beriću se nasmiha SPEKTAKULAREN prestop

Profimedia
Bo slovenski reprezentančni napadalec odšel na drugi konec sveta?

Poleti je ostal kljub zanimanju nekaterih drugih klubov, toda vprašanje je, koliko časa bo Robert  Berić dejansko še nosil dres Saint-Etienna. S slednjim ima pač podpisano le še enoletno pogodbo, nove ni na vidiku. Za nameček je zdaj reprezentant Slovenije, ki je v nedeljo zatresel mrežo Cipra, dobil novega snubca, ki je v marsikaterem pogledu sila zanimiv. Čeravno je res, da bi se moral Berić v tem primeru preseliti na – drugi konec sveta! Ali natančneje v Kanado. Kot poročajo nekateri tamkajšnji mediji, se je namreč Berić znašel na seznamu želja uglednega kluba Montreal  Impact.


Modro-črni že od leta 2012 igrajo v ligi MLS, znani pa so tudi po tem, da so bili njihovi člani tudi številni zvezdniki svetovnega nogometa. Tako je za Montreal gole nekaj časa zabijal Didier Drogba, na stadionu Saputo so si kruh služili tudi Alessandro Nesta, Marco Di Vaio, Bernardo Corradi, Blerim Džemaili, Marco Donadel in celo Lucas Ontivero, nekdanji član Olimpije. Tudi zdaj ima Montreal precej zanimivih posameznikov, člani kluba so recimo Bacary Sagna, Saphir Taider, Ignacio Piatti, Rod Fanni …

Ali se bo Berić res odločil za odhod v ligo, v kateri že igra Antonio Delamea Mlinar, bomo kakopak šele videli, pri Montrealu, kjer naloge glavnega trenerja opravlja Francoz Remi  Garde (Lyon, Aston Villa) naj bi se spogledovali z idejo, da bi Krčan k njim prišel po koncu pustolovščine pri Saint-Etiennu.

Članki iz rubrike