Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
5 28.08.2018 10:31:58

DRAMA NA REKI. Matjaž Kek JEZEN ODVIHRAL z Rujevice in NE BO se vrnil?

Primož Lavre
Mariborski strokovnjak poskrbel za obilo razburjenja. Kakšen je njegov status?

Nogometašem Rijeke v tej sezoni ne gre vse po načrtih. V 3. krogu kvalifikacij za ligo Europa so se poslovili od mednarodnega prizorišča, v zadnjem prvenstvenem krogu pa so se na domačem igrišču z Istro razšli z izidom 3:3, kar je prav tako manj od pričakovanj. A še bolj kot rezultat skrbi slaba podoba varovancev Matjaža Keka, ki po neodločenem izidu ni skrival nezadovoljstva.

"Moramo se pogovoriti in sprejeti nekatere odločitve v interesu kluba. Ni bilo dobro, jaz sem prvi, ki sem odgovoren za podobo ekipe, določene stvari moramo rešiti. Tudi sankcije bodo," je po tekmi med drugim povedaltrener Rijeke.

Prvi naj bi jo skupil Robert Punčec, ki mu zaradi verbalnega spora s trenerjem grozi suspenz, ampak to še ni vse. Zgodba se je nadaljevala v ponedeljek, ko je bil na sporedu regeneracijski trening, po katerem se je Matjaž Kek zadržal v dolgem pogovoru z vodstvom kluba, nakar naj bi jezen odvihral z Rujevice. In po mestu ter po celem Kvarnerju se je kot požar razširila informacija, da naj bi nekdanji slovenski selektor ob tem dejal, da se ne bo vrnil. V klubu sicer zagotavljajo, da ni odšel samovoljno in da prav tako ni zamenjan, nastale negotovosti naj bi bilo konec v sredo ob 10. uri, ko je napovedan naslednji trening, začele se bodo priprave na dvoboj z Dinamom. Z Matjažem Kekom ali brez njega?

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike