ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja v nas aktivira spomin na to, kdo ...

hrvaška, menjalnica Svet24.si

Britanski par hrvaške turistične skupnosti ...

karl lagerfeld 2 Svet24.si

Želel je oditi "brez cirkusa" in "izginiti kot ...

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

sanja grohar s sinčkom Njena.si

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

ro
ro
5 28.08.2018 10:31:58

DRAMA NA REKI. Matjaž Kek JEZEN ODVIHRAL z Rujevice in NE BO se vrnil?

Primož Lavre
Mariborski strokovnjak poskrbel za obilo razburjenja. Kakšen je njegov status?

Nogometašem Rijeke v tej sezoni ne gre vse po načrtih. V 3. krogu kvalifikacij za ligo Europa so se poslovili od mednarodnega prizorišča, v zadnjem prvenstvenem krogu pa so se na domačem igrišču z Istro razšli z izidom 3:3, kar je prav tako manj od pričakovanj. A še bolj kot rezultat skrbi slaba podoba varovancev Matjaža Keka, ki po neodločenem izidu ni skrival nezadovoljstva.

"Moramo se pogovoriti in sprejeti nekatere odločitve v interesu kluba. Ni bilo dobro, jaz sem prvi, ki sem odgovoren za podobo ekipe, določene stvari moramo rešiti. Tudi sankcije bodo," je po tekmi med drugim povedaltrener Rijeke.

Prvi naj bi jo skupil Robert Punčec, ki mu zaradi verbalnega spora s trenerjem grozi suspenz, ampak to še ni vse. Zgodba se je nadaljevala v ponedeljek, ko je bil na sporedu regeneracijski trening, po katerem se je Matjaž Kek zadržal v dolgem pogovoru z vodstvom kluba, nakar naj bi jezen odvihral z Rujevice. In po mestu ter po celem Kvarnerju se je kot požar razširila informacija, da naj bi nekdanji slovenski selektor ob tem dejal, da se ne bo vrnil. V klubu sicer zagotavljajo, da ni odšel samovoljno in da prav tako ni zamenjan, nastale negotovosti naj bi bilo konec v sredo ob 10. uri, ko je napovedan naslednji trening, začele se bodo priprave na dvoboj z Dinamom. Z Matjažem Kekom ali brez njega?

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike