NinaPuslar_makingof_Ursapremik-68 Odkrito.si

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. novembra

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

starejši moški, obupan, obup, žalost Svet24.si

Država ne da denarja! Za revne starše morajo ...

igor_juric06 Svet24.si

Sin in žena sta takoj videla, da se z njim dogaja...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

ro
ro
5 28.08.2018 10:31:58

DRAMA NA REKI. Matjaž Kek JEZEN ODVIHRAL z Rujevice in NE BO se vrnil?

Primož Lavre
Mariborski strokovnjak poskrbel za obilo razburjenja. Kakšen je njegov status?

Nogometašem Rijeke v tej sezoni ne gre vse po načrtih. V 3. krogu kvalifikacij za ligo Europa so se poslovili od mednarodnega prizorišča, v zadnjem prvenstvenem krogu pa so se na domačem igrišču z Istro razšli z izidom 3:3, kar je prav tako manj od pričakovanj. A še bolj kot rezultat skrbi slaba podoba varovancev Matjaža Keka, ki po neodločenem izidu ni skrival nezadovoljstva.

"Moramo se pogovoriti in sprejeti nekatere odločitve v interesu kluba. Ni bilo dobro, jaz sem prvi, ki sem odgovoren za podobo ekipe, določene stvari moramo rešiti. Tudi sankcije bodo," je po tekmi med drugim povedaltrener Rijeke.

Prvi naj bi jo skupil Robert Punčec, ki mu zaradi verbalnega spora s trenerjem grozi suspenz, ampak to še ni vse. Zgodba se je nadaljevala v ponedeljek, ko je bil na sporedu regeneracijski trening, po katerem se je Matjaž Kek zadržal v dolgem pogovoru z vodstvom kluba, nakar naj bi jezen odvihral z Rujevice. In po mestu ter po celem Kvarnerju se je kot požar razširila informacija, da naj bi nekdanji slovenski selektor ob tem dejal, da se ne bo vrnil. V klubu sicer zagotavljajo, da ni odšel samovoljno in da prav tako ni zamenjan, nastale negotovosti naj bi bilo konec v sredo ob 10. uri, ko je napovedan naslednji trening, začele se bodo priprave na dvoboj z Dinamom. Z Matjažem Kekom ali brez njega?

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike