ana dolinar Odkrito.si

Ano Dolinar je to povsem strlo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. septembra

Apokaliptična Petisvet

Nostradamus videl, kaj nas čaka

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Joaquin Phoenix, Joker Svet24.si

FOTO: Je bil Heath Ledger najboljši? Tak bo novi ...

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

žiga 2 bar Njena.si

Barovec Žiga po šovu razkril, kdo je v resnici

nu
nu
0 27.08.2018 18:26:44

Jan Oblak v NOVI DIMENZIJI! Kar se je zgodilo zdaj, NIMA PRIMERE v zgodovini španskega nogometa

Jan Oblak
vszi
Španski novinarski kolegi so postregli z resnično neverjetnim podatkom.

Ne samo da so posnetki nekaterih njegovih posredovanj spet postali svetovno slavni. In ne samo da z enim prejetim zadetkom na prvih dveh tekmah nove sezone španskega prvenstva Jan Oblak ostaja v rekordnem ritmu, ki mu ne more slediti nobeden od trenutno aktivnih vratarjev, zaostajajo pa tudi vse legende iz preteklosti. Nek statistični podatek iz prvih dveh krogov Oblakovemu neverjetnemu vplivu na uspešnost Atletica daje dodatno dimenzijo.

Najboljši na svetu. Najbolj miren in najbolj odločilen, pravijo Španci po tem, kar je tokrat uspelo Janu. Resda v prvih 85. minutah tako prve kot druge tekme v okvir svojih vrat ni prejel niti enega strela. To veliko pove o obrambi Atletica in kdo bi lahko pomislil, da Oblaku v vratih sploh ni tako težko. Premislite še enkrat. Jan je namreč v prvih dveh krogih zbral 6 obramb, vse pa so prišle v 86. minuti obeh srečanj ali pozneje.

In še več, vse so bile odločilne - ne samo da so po logiki stvari neposredno vplivale na izid ter razplet obračuna, ampak je v vsakem od primerov šlo za izjemno priložnost nasprotnega moštva. Nazadnje celo za neverjetno priložnost v povsem zadnji minuti sodniškega podaljška. Ostati zbran in povsem, neposredno prinašati točke svoji ekipi vse do izdihljajev obračuna - neprecenljivo.  

Značke: oblak, atletico, streli

Članki iz rubrike