burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 16. novembra

duhovno srce Petisvet.si

Od danes pričakujte nemogoče!

mercedes Svet24.si

Nekaj ur pred usodnim trkom je 31-letni Franjo ...

michelle obama barrack obama Svet24.si

Hotela je zapustiti svojega Baracka

lasje, pričeska Najstnica.si

Ti izpadajo lasje?

kajza2 Njena.si

Iz kajže se je slišalo hlipanje

nu
nu
0 27.08.2018 18:26:44

Jan Oblak v NOVI DIMENZIJI! Kar se je zgodilo zdaj, NIMA PRIMERE v zgodovini španskega nogometa

Jan Oblak
vszi
Španski novinarski kolegi so postregli z resnično neverjetnim podatkom.

Ne samo da so posnetki nekaterih njegovih posredovanj spet postali svetovno slavni. In ne samo da z enim prejetim zadetkom na prvih dveh tekmah nove sezone španskega prvenstva Jan Oblak ostaja v rekordnem ritmu, ki mu ne more slediti nobeden od trenutno aktivnih vratarjev, zaostajajo pa tudi vse legende iz preteklosti. Nek statistični podatek iz prvih dveh krogov Oblakovemu neverjetnemu vplivu na uspešnost Atletica daje dodatno dimenzijo.

Najboljši na svetu. Najbolj miren in najbolj odločilen, pravijo Španci po tem, kar je tokrat uspelo Janu. Resda v prvih 85. minutah tako prve kot druge tekme v okvir svojih vrat ni prejel niti enega strela. To veliko pove o obrambi Atletica in kdo bi lahko pomislil, da Oblaku v vratih sploh ni tako težko. Premislite še enkrat. Jan je namreč v prvih dveh krogih zbral 6 obramb, vse pa so prišle v 86. minuti obeh srečanj ali pozneje.

In še več, vse so bile odločilne - ne samo da so po logiki stvari neposredno vplivale na izid ter razplet obračuna, ampak je v vsakem od primerov šlo za izjemno priložnost nasprotnega moštva. Nazadnje celo za neverjetno priložnost v povsem zadnji minuti sodniškega podaljška. Ostati zbran in povsem, neposredno prinašati točke svoji ekipi vse do izdihljajev obračuna - neprecenljivo.  

Značke: oblak, atletico, streli

Članki iz rubrike