prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

rahim kurijev Svet24.si

VIDEO: Petletni Čečen s 4105 skleci postal ...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

severina kojić Svet24.si

Severina iskreno o svojih lepotnih popravkih

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fRANKO_BAJC Njena.si

Franko Bajc je to naredil prvič

nu
nu
0 08.08.2018 10:22:32

Zanimiva napoved JUNAKA zadnjega dvoboja vijoličastih z Rangersom, ki je Maribor znova naredil EVROPSKI: POZOR! Hudičevo je ...

Drago Wernig - TAKA
Dalibor Volaš se je spomnil nepozabnega slovensko-škotskega obračuna iz leta 2011.

Primorec v vijoličastem dresu je bil junak prve mariborske uvrstitve v skupinski del Uefinega tekmovanja po kar 12 letih suše. Po zmagi z 2:1 v Ljudskem vrtu, ki sta jo zagotovila Agim Ibraimi in Etien Velikonja s tistim nepozabnim golom s peto v zadnji minuti tekme, je Volaš zabil zlata vreden gol na gostovanju za 1:1. "Ne najdem besed za tisto srečo. To je gol, po katerem sem v Mariboru najbolj znan," je v pogovoru za Večer dejal napadalec poljskega drugoligaša iz Katowic.

V spominu mu je seveda ostalo tudi vse, kar je sledilo njegovemu golu za vodstvo na Ibroxu. "Pošteno so nas stisnili. Handa je delal čudeže, Potokar je eno zbil s črte ... Vse bogove smo imeli na svoji strani, bi rekel, dosti detajlov se je zložilo tako, da smo šli naprej. Velika stvar, kajti Rangersi so bili hudi favoriti," se je spomnil Volaš in nato navezal na jutrišnji dvoboj Maribora in Rangersa v 3. krogu kvalifikacij za ligo Europa. "Plošča se je zasukala, zdaj je Maribor po vsem, kar je naredil v Evropi, favorit. Rangersi se še pobirajo. Toda vseeno je to klub iz nogometnega Glasgowa, zato pozor! Glejte, v Osijeku niso naivni, tam zdaj vlagajo v nogomet, pa so Rangersi šli čez njih, čeprav takrat doma še niti niso začeli prvenstva. Maribor mora hudičevo paziti, kaj počne," je sklenil Volaš.

Celoten pogovor z njim si lahko preberete na tej povezavi.

Članki iz rubrike