natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

ženska Petisvet.si

9 stvari, ki lahko naš dom uničijo, ali pa ...

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

Jelena Krsmanović Marjanović Svet24.si

FOTO: Jeleni pred smrtjo iznakazil obraz

gašper hafner Njena.si

Dvojno presenečenje na posestvu Hafner

4_Isaac in Patricija_fb Njena.si

Žena Isaaca Palme je prelepa nosečka

nu
nu
2 15.05.2018 16:33:47

Vročemu Slovencu se nasmiha SANJSKI PRESTOP: Primorski vezist zbudil zanimanje kluba, ki je bil nekoč v Angliji - NAJBOLJŠI!

vszi
Leo Štulac blesti v dresu Venezie.

Ko je zapustil Koper, se je sprva za njim izgubila vsaka sled. Toda Leo Štulac je vztrajal in prišel do točke, ko je zdaj eden najbolj vročih nogometašev v drugi italijanski ligi. V zadnjih mesecih naravnost blesti v dresu Venezie in mediji v Italiji so si enotnega mnenja: ali bo v serie A odšel kot član beneškega kluba ali pa bo tam igral v dresu nekoga drugega. No, če se ne bo preselil v - Anglijo!

Kot poroča ugledni Yorkshire Evening Post, se je Štulac znašel na seznamu želja Leeds Uniteda. Slednji je bil nekoč najboljši klub v Angliji, trikrat je bil državni prvak (nazadnje leta 1992), igral je v finalu tekmovanja, ki danes nosi ime liga prvakov, slavil je v pokalu FA, zanj so igrali številni zvezdniki, tudi edinstveni Eric Cantona. Danes so časi sicer drugačni in na Elland Roadu se igra drugoligaški nogomet. Pa vseeno, Leeds United je še vedno Leeds United: ugleden in v očeh marsikoga spoštovanja vreden klub.

Ali bo do prestopa res prišlo ali ne, bomo kakopak šele videli. A bržčas ni naključje, da je nogometašev agent Amir Ružnić, ki je pred časom odigral tudi pomembno vlogo pri tem, da sta v Leeds United odšla tako Darko Milanič kot tudi Žan Benedičič ...

Članki iz rubrike