Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 15.05.2018 15:38:57

Mladen Rudonja spregovoril o NEMOČI OLIMPIJE: Želimo ga zadržati, želimo podaljšati pogodbo, toda njegov načrt je pač DRUGAČEN

Martin Metelko
Olimpija bo ostala brez nogometaša, pred katerim je svetla prihodnost.

O tem smo že pisali: Rok Vodišek je na izhodnih vratih Olimpije, toda Ljubljančani bodo še zadnjič napeli moči in ga poskušali zadržati v Stožicah. Toda njihove možnosti so skorajda nihče, o tem je zdaj iskreno spregovoril tudi Mladen Rudonja. Neuradni športni direktor Olimpije se je pogovarjal z novinarji spletne strani calcionapoli24.it in potrdil, da je 19-letni vratar tik pred selitvijo v vrste Napolija.

"Rok je super fant in zelo nadarjen nogometaš, ki trdo dela. V Sloveniji velja za najbolj nadarjenega vratarja. Pogodba se mu izteka, želimo jo podaljšati, toda fant želi v klub, kakršen je Napoli. In glede tega ne moremo storiti nič. Lahko se potrudimo, toda ne vem, če nam lahko uspe. Ne glede na vse lahko o njem govoril le pozitivno. V naslednjih nekaj letih se bo razvil v odličnega vratarja," je pojasnil tesni sodelavec Milana Mandarića. Rudonja je zatem poudaril, da ne more trditi, da bo šel Vodišek res v Neapelj, je pa potrdil, da se sinje modri izpod Vezuva dejansko zanimajo za ljubljanskega najstnika.

rok vodisek 1 gw
Grega Wernig

Članki iz rubrike