franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 15.05.2018 15:03:49

Rijeki se tokrat očitno ni treba bati za MATJAŽA KEKA: Dinamo osvojil naslov in ODPUSTIL TRENERJA, v Maksimir zdaj prihaja ...

Matjaž Kek
Srdjan Vrančić / CROPIX
Zagrebški Dinamo je po dveh mesecih že odpustil trenerja.

V zgodovini bo ostalo zapisano, da je osvojil naslov hrvaškega prvaka za leto 2018, toda le nekaj dni po slavju je Nikola Jurčević že ostal brez službe pri Dinamu. Potem ko je izgubil na tekmi z Rudešem, so ga Zagrebčani odpustili, saj so ocenili, da so bile predstave modrih kljub vsemu spomladi preprosto preslabe. Jurčević, dolgoletni pomočnik Slavena Bilića, je bil sicer trener Dinama vsega dva meseca, v tem času je dosegel štiri zmage, dva remija in štiri poraze. A problem je bil, ker je štiri poraze doživel v zadnjih šestih tekmah.

Ob menjavi trenerja so z ušesi zastrigli tudi na Reki; pred časom se je Dinamo namreč že smukal tudi okrog Matjaža Keka, tvorca zgodovinskega uspeha Rijeke. Toda očitno se klub iz hrvaške prestolnice tokrat ne bo spet vmešal v bitko za usluge nekdanjega selektorja Slovenije, kot poročajo mediji pri naših južnih sosedih, bo novi trener Dinama skoraj zagotovo Nenad Bjelica. "Lahko potrdim, da stiki z Dinamom obstajajo," je za Index dejal Bjelica, ki je komaj pet dni nazaj dobil nogo pri poljskem Lechu.

jurcevic
Marko Todorov / CROPIX

Članki iz rubrike