Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2017 15:40:16
Deli članek:

20 anekdot ob 20. naslovu za Basel: Andraž Šporar in njegova pomanjkljivo oblečena prijateljica ...

Instagram

Andraž Šporar v Švici nase opozarja tudi zaradi svojega dekleta.

Za navijači švicarskega velikana Basla so veselja polni dnevi. Nedolgo tega je njihov nogometni klub namreč spet osvojil naslov prvaka, ker je bil slednji že dvajseti v zgodovini, so si znali dati duška. Slavje je bilo dolgo in pestro, ne nazadnje pa so se ga razveselili tudi pri Olimpiji. Še drugo leto zapored so namreč prejeli 500.000 evrov, Andraž Šporar je poleg odškodnine zmajem zaradi uspeha Basla prinesel še dodaten milijon evrov.

Prav Šporarja je sicer v enem od svojih člankov, povezanih z uspehom Basla, omenil tudi lokalni časnik Basellandschaftliche Zeitung (BZ). Slednji je ob dvajsetem naslovu zapisal 20 anekdot slavja oziroma aktualne sezone, pod številko 12 so nekaj besed namenili tudi Šporarju. No, oziroma njegovemu dekletu Mii.

"Človek si zaradi nje kaj hitro dela skrbi, tako pomanjkljivo je oblečena prijateljica Andraža Šporarja. Še posebej, ker so noči še vedno dokaj sveže. Če ga želi s tem motivirati za tekme, je potem hitro jasno, zakaj mu vsaj za zdaj pri doseganju zadetkov ne gre vse tako lahko od nog," so zapisali pri BZ in več kot očitno ter hkrati sila šaljivo in tudi simpatično namignili na to, da ima Šporar v napadu težave (po prestopu iz Olimpije je v polno meril le enkrat) tudi zato, ker preveč razmišlja o svoji – tako BZ – pomanjkljivo oblečeni prijateljici

Profimedia