Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2017 14:27:42
Deli članek:

Dlake pokonci! Sijajno sporočilo iz tabora Zlatana Ibrahimovića, ki se vas bo gotovo dotaknilo

Reuters

V marsikaterem pogledu je švedski napadalec bosanskih korenin edinstven in tako je tudi po operaciji v ZDA.

Šved se po hudi poškodbi še ni oglasil čisto neposredno in se, kot pravijo v njegovem taboru še nekaj časa ne bo. Je pa v njegovem imenu spregovoril sloviti zastopnik Mino Raiola, potem ko so njegovega najbolj slavnega med številnimi slavnimi varovanci uspešno operirali na drugi strani velike luže.

Ibrahimovića so danes zjutraj operirali v Pittsburghu, Raiola pa je sporočil, da poseg ne bi mogel bolje uspeti. "Nekaj časa še ne bo govoril sam, saj je v tej zgodnji fazi okrevanja zelo pomemben mir. Lahko pa rečem, da je bila operacija velik uspeh in da smo tako mi kot zdravniki navdušeni," je poudaril.

Ob tem pa je nizozemski menedžer italijanskih staršev v Ibrahimovićevem imenu poslal še nadvse močno sporočilo: "Konec kariere ne pride v poštev. Še več, nobenega dvoma ni o tem, da bo Zlatan kljub letom popolnoma okreval in da bo sposoben ponovno igrati. Tudi na najvišji ravni, vsekakor se vidimo tam."  

Kot verjetno veste, Ibrahimović pred operacijo ni želel podaljšati pogodbe z Unitedom, saj se mu ne zdi pošteno, da bi ga nekdo plačeval poškodovanega. Odločil se bo pozneje, vsekakor pa je v igri tudi še kakšna sezona na resnično najvišji ravni pred zelo verjetnim zaključkom kariere v ZDA.