Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
05.04.2016 22:38:09
Deli članek:

Kek se je opravičil navijačem

Profimedia

Rijeka ne bo zaigrala v finalu hrvaškega pokala, v današnji povratni tekmi jo je Slaven Belupo povsem nadigral in se z izidom 3:0 drugič v klubski zgodovini uvrstil v finale. Zasluženo.

V tekmi velikega vložka, na katero so prišli s prednostjo 2:1 s prve tekme, so Matjaž Kek in njegovi varovanci povsem odpovedali. Drago so plačali predvsem sterilnost pred nasprotnikovimi vrati, pa jim zdaj preostane le še upanje na prvenstveni kiks Dinama ter da se nekako znova vključijo v boj za naslov prvaka. Čeprav ob tovrstni igri naslov prvaka spominja na misijo nemogoče.

Namesto, da bi v Koprivnici dokončali delo, so predvsem in samo razočarali. "Od srca čestitam Slavenu in mu želim veliko uspeha v finalu. Zasluženo so slavili. Po 0:3 mislim, da filozofiranje ni potrebno, igrali smo ravno tako, kot ne bi smeli. Izkoristili so prostor, od vratnice se jim je odbijala žoga, tako je to v športu. Normalno, da moramo vsi prevzeti odgovornost, saj je to resnično katastrofa in rad bi se opravičil našim navijačem. Do konca si moramo zagotoviti vozovnico za Evropo, zagotovo pa bodo na vrsti tudi nekateri neprijetni pogovori," je po tekmi dejal Matjaž Kek.


Slaven Belupo – Rijeka 3:0 (1:0)
Strelci: Ejupi (44.), Ozobić (54.), Pokrivač (72.)