Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.04.2016 19:15:39
Deli članek:

Conte želi pripeljati novega napadalca v Chelsea. Cena? 62 milijonov evrov

figc.it

Britanski mediji poročajo, da si želi novopečeni trener Chelseaja, ki bo sicer uradno na klop modrih sedel po koncu letošnje sezone, v klub pripeljati novega napadalca.

Po poročanju britanskih medijev naj bi si italijanski strateg prizadeval, da na Stamford Bridge vrne nogometaša, ki pri Chelseaju nikdar ni dobil prave priložnosti, po odhodu iz Londona pa se je dokazal kot eden izmed najboljših napadalcev na Otoku. 

Govorimo seveda o Romelu Lukakuju, fantastičnemu napadalcu Evertona, ki je najprej v Liverpool odšel v sezoni 2013/14, ko ga je Chelsea tja posodil, potem pa je pri modrih iz mesta Beatlov kar ostal. Everton je Chelseaju zanj pred začetkom prejšnje sezone plačal kar 28 milijonov funtov (34,8 milijonov evrov), zdaj pa bi lahko z belgijskim reprezentantom mastno zaslužil. 

Reuters

Chelsea si namreč želi vrniti svojega izgubljenega sina, Evertonu pa je za njegovo svobodo pripravljen plačati kar 50 milijonov funtov (62 milijonov evrov). 

Videli bomo, ali se bo Lukaku odločil za vrnitev na Stamford Bridge, tudi če ne bo znova oblekel dresa Londončanov, pa ga bo Everton le stežka zadržal v svojih vrstah. Zanj naj bi se namreč zelo resno ogrel Manchester United, veliko se govori tudi o Real Madridu, na svojem radarju pa imajo Belgijca še številni drugi evropski velikani.