Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.10.2015 15:34:01
Deli članek:

Ljajić si je na treningu Interja privoščil Handanovića (video)

Profimedia

Srbski nogometaš Adem Ljajić se je na treningu italijanskega prvoligaša Interja poigral s slovenskim vratarjem Samirjem Handanovićem.

Da je Adem Ljajić dober nogometaš, ni nobenega dvoma. Res je sicer, da so pred leti mnogi od njega pričakovali še več, toda reprezentant Srbije se res ne sme pritoževati nad svojo dozdajšnjo kariero. Štiriindvajsetletni otrok beograjskega Partizana se je po pustolovščinah pri Fiorentini in Romi poleti preselil k Interju, v Milanu igra kot posojen nogometaš. Ali bo tam ostal dlje časa, bo kakopak odvisno od njegovih predstav; a seveda ne na treningu, na tekmah.

In če lahko mirne vesti zapišemo, da za zdaj še ni prepričal trenerja Roberta Mancinija, je na enem od treningov v tem tednu postregel z akcijo, zaradi katere je postal pravi spletni hit. Posnetek njegovega preigravanja si je ogledalo že malo morje takšnih in drugačnih radovednežev, prepričani smo, da tudi iz Slovenije. Ljajić si je namreč na treningu privoščil slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića, srbski mediji so slikovito zapisali, da mu je s preigravanjem "zlomil hrbtenico".

Če ste dovolj radovedni, si posnetek oglejte tudi sami. Mi pa smo prepričani, da Sarma nad soigralčevim poigravanjem zagotovo ni bil kaj prida navdušen. Oziroma bi bil bolj vesel, če bi vezist to raje počel na tekmah ...