Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
27.10.2015 12:15:16
Deli članek:

Berlusconi zadovoljen ...

Reuters

Nogometaši Milana so zelo slabo začeli prvenstvo. Z zadnjo (minimalno) zmago nad Sassuolom so se na lestvici serie A dvignili na deseto mesto. Nad izkupičkom 4-1-4 v klubu seveda niso navdušeni.

Nekaj malega razlogov za zadovoljstvo pa ima povratnik v ekipo Mario Balotelli. Za problematičnim napadalcem je katastrofalno leto v Liverpoolu, ki se ga je poleti želel znebiti, vendar pa Redsi za 25-letnika niso dobili nobene konkretne ponudbe, ki bi jih zadovoljila.

Zato so se pred začetkom sezone odločili, da fanta za eno leto posodijo Milanu. Klubu, za katerega je Balotelli v preteklosti že igral. Milanezi so se ob sklenitvi dogovora zavarovali tako, da so v pogodbo vnesli kar nekaj pravil, ki se jih mora napadalec držati, če bo želel ostati na stadionu Giuseppe Meazza.

Balotelli je v dozdajšnjem delu sezone nastopil na štirih tekmah in dosegel en zadetek, trenutno pa je poškodovan.

Reuters

S svojimi igrami in predvsem obnašanjem v zadnjih dveh mesecih je zadovoljil celo lastnika kluba Silvia Berlusconija. Slednji je Balotellija pred časom označil za "gnilo jabolko", zdaj pa je nekoliko spremenil svoje mnenje.

"Če pozabite na vse njegove poškodbe, boste videli, da je Balotelli z nogometnega vidika na igrišču veliko bolj učinkovit," je povedal Berlusconi in dodal: "Z njim sem opravil dolg pogovor in ugotovil, da je precej bolj stabilen."