Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
31.01.2015 08:30:55
Deli članek:

Slovenski trio v Chievu razbit

vszi

Dejan Lazarević ne bo več soigralec Boštjana Cesarja in Valterja Birse.

Dejan Lazarević v nadaljevanju sezone ne bo več branil barv Chieva. Poročali smo že, da si nezadovoljen s svojim statusom želi novih izzivov v novem okolju in napovedali, da se bo skoraj gotovo preselil v Sassuolo, ki je po 20 krogih v serie A na 12. mestu na lestvici, ekipa iz predmestja Verone je s sedmimi točkami manj 18.

Zdaj o tem, da se bo tak scenarij uresničil, ni več dvoma. Potem ko se je slovenski reprezentant z bodočimi delodajalci že v sredo zvečer domenil o vseh podrobnostih sodelovanja, so sinoči okrog 23.30 v znamenitem Atahotelu v Milanu v družbi igralčevega zastopnika Marcela Kačinarija dogovor dosegli tudi predstavniki obeh klubov.

Za današnje zgodnje popoldne je v Sassuolu napovedan podpis pogodbe, Dejan Lazarević, ki bo postal varovanec trenerja Eusebia Di Francesca, bo imel do poletja status posojenega igralca z možnostjo odkupa pogodbe.

Slovenski trio pri Chievu je tako razbit, poslej imajo rumeno-modri, ki jih čaka hud boj za obstanek, še dvojec s sončne strani Alp, kakopak ga sestavljata Boštjan Cesar in Valter Birsa.

Sassuolo bo sicer v nedeljo v 21. prvenstvenem krogu na italijanskem prvoligaškem prizorišču gostil Inter s Samirjem Handanovićem med vratnicama, Chievo se bo doma udaril z Napolijem.