palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

rb
rb
0 30.01.2015 21:16:29

Zahović zaman čakal na odgovor

Grega Wernig
Kljub zanimanju Deportiva iz La Corune Arghus ostaja v Mariboru.

Dopoldne smo začeli z "bombo" iz Ljudskega vrta. Z informacijo, da je Arghus v četrtek proti Kapfenbergu morda odigral zadnjo tekmo v dresu Maribora in da bi kariero utegnil nadaljevati v španski prvoligaški druščini. Naši viri so nam prišepnili, da se za njegove usluge zanima Deportivo iz La Corune.

Po teh navedbah bi imel brazilski branilec do konca sezone status posojenega igralca dvanajstkratnih slovenskih prvakov, nakar bi poleti sledil odkup pogodbe. Ob kakšni odškodnini, bi bilo odvisno tudi od tega, ali bi Deportivo ohranil prvoligaški status, Štajercem bi pred tem kakopak pripadla posojnina, toda vse kaže, da z Arghusovo selitvijo na stadion Riazor vendarle ne bo nič.



"Drži, da smo dobili uradno ponudbo, na katero smo odgovorili s pogoji, ki bi bili sprejemljivi za nas. Španci niso odgovorili, niso se oglasili. Vsaj za zdaj," je zanimanje za Arghusa Soaresa Bordignona potrdil športni direktor štajerskega ponosa Zlatko Zahović.

Ker se bo prestopni rok v Španiji zaključil že ob polnoči, bržčas obstajajo le še miniaturne možnosti, da bi se lahko karkoli spremenilo oziroma da bi se predstavniki kluba iz pristaniškega mesta, ki je v sezoni 1999/2000 osvojil edini naslov prvaka, še oglasili. Bolj kot ne je torej jasno, da Arghus, ki je pod Kalvarijo od sezone 2011/12, ostaja član vijoličaste družine.

Članki iz rubrike