Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2014 11:16:17
Deli članek:

Iz testa za igranje v Angliji

Profimedia

Rene Krhin je iz testa za igranje v premier ligi, pravi novinar Mirrorja, ki velja za dobrega poznavalca italijanskega nogometa.

Sheridan Bird, angleški novinar Mirrorja, ki slovi kot poznavalec italijanskega nogometa, je za omenjeni časnik sestavil seznam petih nogometašev, ki igrajo na Apeninskem polotoku in bi se po njegovem mnenju dobro znašli tudi v Angliji. Na ta seznam je uvrstil Mattio De Sciglia iz Milana, Mattea Darmiana iz Torina, Antonia Candrevo iz Lazia, Simoneja Scuffeta iz Udineseja in kot edinega Neitalijana tudi slovenskega vezista Reneja Krhina.

"Je mogočen, inteligenten, premore dobro tehniko, toda ni se še povsem uveljavil. Z okrepljeno samozavestjo in s serijo dobrih tekem bi lahko bil idealna kombinacija moči, prisebnosti in sposobnosti podajanja za uspešno igranje pred obrambo kluba iz premier lige," je Štajerca opisal Bird in dodal, da bi otrok Maribora lahko prišel prav Tottenhamu, Arsenalu, Stoke Cityju in Aston Villi.

Ne glede na vse Krhin za zdaj ostaja v Italiji, po štirih letih pri Bologni se je vrnil k Interju, kjer bo po naših informacijah tudi podpisal novo pogodbo in nato ostal vsaj pol leta. Potem pa se bo z vodstvom kluba spet usedel za isto mizo in se pogovoril, kako naprej.