Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2014 07:21:22
Deli članek:

Mariborski junak z novo pogodbo

Drago Wernig - TAKA

Vijoličasti se bodo danes vrnili iz vroče Larnake, kjer so si priigrali uvrstitev v zadnji krog kvalifikacij za ligo prvakov in si obenem že zagotovili vnovični nastop v skupinskem delu lige Europa. Navijači Maribora bodo lahko svoje ljubljence na mariborskem letališču pozdravili okrog dvanajstih, zagotovo pa bo še posebej toplega pozdrava deležen Agim Ibraimi.

Makedonski reprezentant je pač odigral vlogo prvega junka na povratni tekmi proti Maccabiju iz Tel Aviva in z dvema zadetkoma vijoličastim zagotovil še vsaj osem tekem v Evropi, mariborski navijači pa znajo dobre predstave zmeraj nagraditi. Agim Ibraimi je v tem trenutku brez dvoma najbolj popularen človek v štajerski prestolnici in prepričani ste lahko, da mu bodo pristaši vijoličastih to znali tudi pokazati.

Kako zelo pomemben nogometaš je in kako zelo ga cenijo v taboru državnih prvakov, pa bo Ibraimiju znal pokazati tudi športni direktor Maribora, Zlatko Zahović, ki je Ibraimiju ponudil novo pogodbo, vse naj bi bilo dogovorjeno že pred dnevi. Finančne podrobnosti, tako kot je to že v navadi, niso znane, po naših informacijah pa naj bi Makedonec podpisal triletno pogodbo in bo tako, kot vse kaže, še naprej navduševal v vijoličastem dresu.

V primeru prodaje pa bo imel Zlatko Zahović od zdaj naprej veliko boljše izhodišče, Ibraimiju se je namreč obstoječa pogodba iztekala in mariborski junak bi lahko naslednje leto vijoličasti tabor zapustil brez odškodnine.