Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
06.08.2014 09:41:39
Deli članek:

Za zdaj še brez pogovorov

Arsen Perić

Zlatka Dedića je Crveni zvezdi toplo priporočil tudi Slaviša Stojanović. V Beogradu pravijo, da za zdaj pogovorov še ni bilo.

Kje bo Zlatko Dedić nadaljeval kariero? Potem ko je Dynamo iz Dresdna maja iz druge izpadel v tretjo nemško ligo, je Primorec ostal brez kluba, toda javnosti bi lahko že kmalu predstavil svojega novega delodajalca. In ni nemogoče, da se bo preselil v Srbijo, že nekaj časa se namiguje, da ga želi v svoje vrste pripeljati Crvena zvezda, v kateri so Slovenci vse bolj priljubljeni.

"Res je, Dedić je naša želja, toda za zdaj med nami še ni prišlo do konkretnih pogovorov," je sporočil Zvezdan Terzić, novi športni direktor Crvene zvezde, medtem ko je slednjo Dediću - in obratno - priporočil tudi njegov rojak Slaviša Stojanović: "Predstavil sem mu realno stanje, ni razloga, da bi se kaj skrivalo. Sem mu pa zaupal, da je poseben občutek biti član Zvezde. Da vsakega, ki pride v ta klub, doleti velika čast, hkrati se mu ponudi izjemna priložnost. Mislim, da bi bila to zmagovita kombinacija, Dedić v Zvezdi. Je, brez kančka dvoma, vrhunski napadalec. In tudi odličen fant in stoodstotni profesionalec. Trudi se in je odgovoren, je tudi nepopustljiv, ves čas išče zadetek. Zato sem ga tudi redno klical v reprezentanco, ko sem bil selektor."