Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.10.2024 07:57:22
Deli članek:

Preboleti poraz? Bijol s pojasnilom, ki pove vse: Saj nas ni pustila punca

Martin Metelko

Slovenska reprezentanca je v Oslu doživela visok poraz.

Za slovenskimi nogometaši je kar malce mučen večer. V četrtek so na tekmi lige narodov v Oslu prvič v letošnji izvedbi tega tekmovanja izgubili, Norvežani so na krilih Erlinga Haalanda slavili s kar 3:0.

Obramba ni imela odgovora za razigranega zvezdnika Manchester Cityja, da je bila predstava pod povprečjem, pa je dal jasno vedeti tudi steber slovenske obrambe Jaka Bijol.

"Ja, sprijazniti se moramo, to je bila ena slaba tekma. Pod povprečjem ... Ampak čaka nas nova priložnost, ko bomo v nedeljo igrali proti Kazahstanu. Moramo so dobro spočiti in naspati, v Kazahstanu zmagati, tekmo z Norveško pa čimprej pozabiti," so bile prve besede Bijola po tekmi v Oslu.

Slovenski nogometaši v tej reprezentančni akciji ne bodo igrali doma, zaradi česar bodo iz Osla odleteli naravnost proti Kazahstanu. Časa za prebolevanje bolečega poraza z Norveško ne bo na pretek, po mnenju stebra slovenske obrambe to niti ne bo potrebno. "Preboleti poraz? Ah, saj nas ni pustila punca ali kaj podobnega. Takšen je naš posel, pridejo tudi porazi, mi pa se moramo hitro zbrati za naslednjo preizkušnjo. Vedeli smo, da naš čaka težka preizkušnja, res so močni in dobri igralci, prepričan sem, da bomo iz tega potegnili nekaj dobrega," je po tekmi še dejal Bijol.