Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.10.2024 21:17:25
Deli članek:

Predsednik NZS-ja s sporočilom Cesarju, ki pove vse: Naj izpolni vse svoje cilje

alesfevzer.com

Boštjan Cesar je s svojo odločitvijo marsikoga presenetil, zdaj se je odzval tudi prvi mož Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović.

Čeprav še čakamo na uradno potrditev, pa dvomov ni več nobenih. Boštjan Cesar bo prevzel vodenje Maribora, slovenski selektor Matjaž Kek pa je ostal brez pomembnega pomočnika. Ta odločitev je presenetila marsikoga, odzivi so zelo mešani, zdaj pa se je oglasil prvi mož Nogometne zveze Slovenije in podal svoje mnenje.

"Dejstvo je, da 'tajming' ni bil pravi. Sredi reprezentančne akcije ... Boštjan Cesar je bil in še vedno je zelo pomemben del slovenske nogometne reprezentance, ampak ko pride do takšnih priložnosti, gre razumeti nekoga, ki stremi k novim izzivom, k novim ciljem. Kot ste se lahko prepričali že v preteklosti, na Nogometni zvezi Slovenije ljudem ne preprečujemo, da se preizkusijo na nekih drugih ravneh in karierno napredujejo. Seveda bi raje videli, da bi ostal del reprezentance, ker je bil strokovni štab resnično dobro zložen, njegova odsotnost se bo sploh od začetka vsekakor občutila, ampak verjamem, da bo selektor Kek zelo hitro zapolnil vrzeli in da v tem pogledu ne bo težav," je v pogovoru za slovensko športno televizijo Sportklub dejal Radenko Mijatović in zdaj že nekdanjemu sodelavcu z zveze zaželel vse dobro. "Boštjanu želimo, da v NK Mariboru izpolni vse svoje cilje, da uspešno in dobro vodi to ekipo," je na to temo še dejal Mijatović.