callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

žl
žl
1 25.06.2024 20:30:37

Kot strela z jasnega! Timi Max Elšnik na radarju tega španskega velikana!

Profimedia

Po prvi tekmi si je prislužil nekaj kritik, bil je med tistimi, ki jih noge ob prvem stiku z odrom velikega tekmovanja niso zares ubogale, nato pa je Timi Max Elšnik opozoril nase in vzbudil zanimanje marsikoga v širši evropski nogometni javnosti. Že dalj časa je bilo jasno, da bodo predstave Zlatoličana na Euru vplivale tudi na njegovo klubsko prihodnost; kapetan Olimpije se poslavlja od zmajevega gnezda, skoraj zagotovo se vrača na tuje zelenice.


Sinoči so iz Španije prišli namigi o bržčas najuglednejšem dosedanjem snubcu 26-letnega vezista. Po poročanju madridskega športnega časnika AS se je Elšnik znašel na radarju Seville! Andaluzijci so minulo sezono španskega prvenstva zaključili na skromnem 14. mestu, razočaranje so doživeli tudi na evropskem odru - skupino B lige prvakov so si delili z Arsenalom, PSV-jem in Lensom, zaključili pa so jo trdno na zadnjem mestu. Razumljivo je, da želijo sedemkratni prvaki lige Europa (in njenega predhodnika) v novo sezono vstopiti s svežimi močmi.

Sevilla resnih ambicij v lovu na reprezentante, ki nastopajo na Euru, zaradi finančnih okvirjev sicer ni imela, a naj bi športni direktor andaluzijskega kluba Victor Orta konkretno razmišljal o poslovanju z ljubljansko Olimpijo.

Članki iz rubrike