cg_elektrika_2 Svet24.si

Država za subvencijo cen elektrike potrošila 241...

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

dan drzavnosti proslava 2024 pl Reporter.si

To je bil gotovo hud udarec za Milana Kučana ...

slovenija anglija pm Ekipa24.si

Nam zavidajo? Hrvati že na dopustu, tako pa ...

Pokukajte v zakulisje najbolj fatalnega večera (20) Njena.si

Igralec Robert Korošec zmagal prvo kolesarsko ...

navijači slovenija pm Ekipa24.si

Slo-ve-ni-ja! Na tisoče navijačev se je ...

nu
nu
1 04.06.2024 08:49:05

Jan Oblak s srce parajočim razkritjem o tem, kako je med pandemijo dobil svojega psa Thora: "Bil mi je namenjen, saj ..."

Instagram
Jan Oblak bo eden od glavnih adutov slovenske izbrane vrste na prihajajočem evropskem prvenstvu.

Slovenski reprezentančni kapetan Jan Oblak bo vsekakor eden od glavnih adutov Kekove vrste na letošnjem evropskem prvenstvu. Vratar Atletica je uspešno vodil svoje soigralce skozi kvalifikacije in bil eden od najsrečnejših posameznikov ob uvrstitvi na evropsko prvenstvo. 

In če zna Oblak na igrišču in na treningih povzdigniti glas in motivirati soigralce, je v zasebnem življenju zelo umirjen. Družbo v madridskem domovanju mu, če ni na turnirjih, dela srčna izbranka Olga Danilović, oba pa sta velika ljubitelja psov. Skupno jih imata tri. 

"Vedno so mi bili všeč psi, vendar sem potreboval kar precej časa, da sem se odločil za to, saj me je bilo najbolj strah, da ne bom mogel biti ves čas z njim, ker veliko potujem. Nazadnje pa sem našel osebo, ob kateri sem ugotovil, da je to možno izpeljati. Da ne bi trpel, ko mene ni, in zaenkrat to kar dobro uspeva," je v pogovoru za 24ur povedal Oblak in razkril zanimivo zgodbo o tem, kako se je Thor znašel pri njem: "Takrat je bila ravno epidemija covida-19, bil je namenjen v ZDA, vendar je zaradi omejitev in ukrepov ostal doma. Nekako mi je bil namenjen," je povedal Oblak, ki ima ob dobermanu Thoru še jazbečarko Dio. "Sprehajamo se, se igramo na vrtu. Vedno sta vesela, kadar me vidita, vedno je vse dobro, nikoli ni nič slabo. Njima je vseeno, ali si zmagal ali izgubil. Mislim, da so živali, pa ne samo psi, najbolj prijetna živa bitja."

Značke: jan-oblak, thor, dia

Članki iz rubrike