Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 04.06.2024 08:38:56

Zaplet s številko? Desetico pri Realu nosi Modrić, Francoz pa ni niti pomislil, da bi ...

Profimedia
Zdaj ni več nobenih dvomov, Real Madrid je potrdil, da bo v prihodnji sezoni za Madridčane igral tudi Kylian Mbappe.

Madridski Real se je v ponedeljek pozno popoldne oglasil s skopim sporočilom in razkril, da bo v prihodnjih petih sezonah član kluba tudi Kylian Mbappe.

Ostale podrobnosti niso znane, v javnosti pa so se začela vsa mogoča ugibanja. Od plače, ki jo bodo morali Madridčani nakazati mlademu francoskemu napadalcu, do številke, ki jo bo v svojem novem klubu nosil na hrbtu.



Vsaj slednje naj ne bi bila nobena neznanka. Podobno kot Cristiano Ronaldo se bo moral vsaj na začetku odpovedati svoji najljubši številki. Portugalec je pred prihodom k Realu nosil sedmico, ki pa je bila v Madridu zasedena. Legendarnemu Raulu je seveda ni mogel kar tako vzeti, zato je eno sezono igral s številko 9 na hrbtni strani, po odhodu Španca pa je podedoval številko sedem.

Kaj pa Mbappe? Real naj bi mu namenil kultno desetico, a je pri Realu prav tako zasedena, saj jo bo tudi v prihodnji sezoni nosil legenda kluba Luka Modrić. Mbappe bo začasno nosil številko devet, po odhodu Hrvata, kar se bo po vsej verjetnosti zgodilo po koncu prihodnje sezone, pa si bo nadel desetico. Glede tega ni bilo nobenih težav, po poročanju španskih medijev pa Mbappe med pogajanji s predstavniki Reala nikoli ni niti omenil možnosti, da bi Modriću vzel desetico.

Članki iz rubrike