asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Lorella Flego Njena.si

Skrivnostna Lorella Flego se je poročila

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
1 03.06.2024 18:00:39

Kje je Šeško? Kaj se dogaja, zakaj je izpustil današnji trening? Izvedeli smo, da je ...

Luka Vovk
Očividcem današnjega treninga slovenske reprezentance ni ušla odsotnost Benjamina Šeška.

Okrog Brda pri Kranju so se v današnjih popoldanskih urah začele razvijati teorije, zakaj slovenski zvezdnik ni opravil treninga s soigralci. Od tistih črnih misli, da mu je dan pred prvo pripravljalno tekmo za Euroz Armenijo ponagajalo zdravje ali kakšna poškodba do špekulacij, da se morda kaj dogaja v zvezi z njegovo klubsko prihodnostjo.

V teh debatah je na začetku tedna namreč prišlo do novega preobrata. Italijani so tudi prek slovite Gazette dello Sport pred časom že namigovali, da je Šeškova najverjetnejša naslednja destinacija San Siro, kjer naj bi okrepil vrste Milana, a zdaj prav iz Italije prihajajo drugačne informacije. Novinar Matteo Moretto, specialist za prestopno dogajanje na Apeninskem polotoku, zatrjuje, da selitev slovenskega napadalca v Italijo ni realna. Razlog? Njegovo situacijo pri Leipzigu podrobno spremljajo tudi angleški klubi, v prvi vrsti Arsenal. Topničarji so obupali nad 'projektom Alexander Isak', glavni kandidat za mesto v londonskem napadu pa je tako postal Šeško. Odkupna klavzula znaša 65 milijonov evrov, Moretto pa ob tem dodaja, da so 21-letniku novo pogodbo pripravili tudi pri Leipzigu. Končna odločitev naj bi padla še pred začetkom evropskega prvenstva, zato ena je bila ena od današnjih teorij, da je morda Beni Šeško trening izpustil, ker bi šel bodisi na pogajanja bodisi podpis pogodbe – kamorkoli pač že.

A resnica je, kot so nam razkrili naši dobro obveščeni viri, drugačna. Povsem nedolžna. Izjemni slovenski napadalec je včerajšnji trening opravil v fitnesu v notranjosti paviljona. Vse po načrtih, brez kakršnikoli razlogov ne za takšno ne za drugačno dramo. Na novice o odločitvi, kje bo igral v naslednji sezoni, bo torej še treba počakati ... 

Članki iz rubrike