asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

marjetka in rudi.pg Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
2 30.05.2024 10:00:44

Zvezdnik slovenske reprezentance simpatično zbodel svojega srbskega soigralca: "Stave nisva sklenila, ker ne bi bil ..."

Martin Metelko
Jaka Bijol bo eden od glavnih adutov selektorja Matjaža Keka na prihajajočem evropskem prvenstvu.

Dolgo časa so slovenski ljubitelji nogometa trepetali, ali bo moral nepogrešljivi član slovenske izbrane vrste Jaka Bijol zaradi poškodbe morda celo izpustiti evropsko prvenstvo. A nepopustljivi Korošec se je hitro vrnil na zelenici po počeni kosti v stopalu. "Od te poškodbe je preteklo že precej časa, za mano je kar nekaj tekem v klubskem dresu, navsezadnje tudi tekma za reprezentanco ob zadnjem reprezentančnem zboru. Ta poškodba je preteklost in ne razmišljam o tem, veseli me, da se je časovno vse dobro izšlo," je na zadovoljstvo vseh prisotnih pojasnil Bijol.

V skupini se bosta Bijol in Lovrić pomerila še z enim nogometašem Udineseja. Srbske barve bo zastopal Lazar Samardžić. Je v garderobi padla kakšna stava? "Lazar ne bi bil pretirano navdušen nad idejo, ker dvomim, da bo veliko igral, in ne bo imel veliko vpliva. Šalo na stran, gre za enega najboljših mladih nogometašev v italijanskem prvenstvu in prepričan sem, da je lahko tudi pomemben adut srbske reprezentance, ko dobi priložnost. Upam, da te priložnosti ne bo izkoristil ravno proti Sloveniji. Kasneje lahko."

Značke: bijol, slovenija

Članki iz rubrike