laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
24 29.05.2024 17:47:08

Bodo nogometaši lahko ponoči gledali Dončića? Kek z epskim odgovorom! Bil sem razočaran, ker ...

Ena od najbolj vročih športnih tem v Sloveniji v tem trenutku je seveda Luka Dončić in njegov Dallas, ki se v finalu zahodne konference bori z Minnesoto za uvrstitev v veliki finale lige NBA.

Jasno, da je bila ta tema tudi ena izmed tistih, ki smo jih odprli na Brdu pri Kranju, kjer se je danes zbrala slovenska nogometna reprezentanca in začela svoje priprave na evropsko prvenstvo, ki se bo že čez dobra dva tedna začelo v Nemčiji. Slovenski selektor, ki si je vzel dobre pol ure za pogovor z novinarji, je odgovoril tudi na vprašanje, ali bo svojim varovancem dovolil gledanje nočnih tekem Dallasa. Med pripravami in med prvenstvom, če Dallas seveda pride v veliki finale lige NBA. In odgovoril tudi na vprašanje, ali on spada med tiste, ki zadnje noči ne spijo zaradi Luke Dončića. 

"Danes ponoči sem bil razočaran, ker sem mislil, da bo vse rešeno, pa da bom imel problem manj. (smeh) Rekel sem že, da nisem selektor, ki ima rad vpliv na individualne navade igralcev. Ne hodim po sobah, ne štejem, če kdo spije kakšno pivo več ali manj. Ker ob tej svobodi lahko zahtevam od njih tudi določeno odgovornost. Moje izkušnje govorijo temu v prid. Če bo kdo pogledal kakšno tekmo … Vem, kdaj bo naslednji dan trening in mene zanima samo tisti trenutek, ko fantje stopijo čez magično belo črto nogometnega igrišča. Takrat so moji, takrat jim ne dovolim dihati v drugem ritmu, kot sem si ga s strokovnim štabom zastavil. Jaz samo upam, da bo Luki uspelo. Jaz navijam za Dallas, mogoče kdo navija za koga drugega, a jaz navijam za Dallas," je razložil slovenski selektor.

Članki iz rubrike