Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 02.09.2020 09:09:39

Slovenski reprezentant je skrajno iskreno spregovoril o dopinški aferi, ki ga je zaznamovala: Ni mi preostalo drugega, kot da ...

Martin Metelko
Amedej Vetrih iskreno o dopinški aferi.

Naj spomnimo: Amedej Vetrih, takrat še nogometaš Domžal, je bil junija 2018 na tekmi s Celjem pozitiven na higenamin, takrat pa mu je slovenska antidopinška agencija (Sloado) izrekla kazen: polletno izločitev iz športa na podlagi sodelovanja in pisnega priznanja športnika o kršitvi protidopinških pravil. Julija lani je zapustil Domžale in se preselil k turškemu Rizesporju.

amedej vetrih

"Zelo sem zadovoljen s s svojim klubskim statusom, ki je v marsičem presegel moja pričakovanja in s katerim se je po tistem izjemno negativnem dogodku v Sloveniji vse obrnilo super. O tisti zadevi ne razmišljam več, ne preganja me, kvečjemu me je izoblikovala v boljšo osebo – bolj trdno, bolj pozitivno. Na vse skupaj tako, torej pozitivno, tudi gledam. Seveda te stvar zaznamuje, mnogi ljudje na to gledajo zelo enoznačno, posebej v prvih dneh in tednih je bilo zelo težko. Toda ni mi preostalo drugega, kot da sem se s tem soočil, obrnil stvar sebi v prid in res mi je prineslo več motivacije, več želje po napredku. Vedno ostane črna pika, s tem se bom moral spopadati celo življenje, a sem trdno prepričan, da me je izkušnja izoblikovala v, kot rečeno, boljšo osebo in boljšega športnika," je povedal Vetrih. 

Članki iz rubrike