mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 01.09.2020 14:49:07

Petar STOJANOVIĆ zelo ostro in iskreno o izpadu MARIBORA in ZAHOVIĆEVEM slovesu: Že takrat sem rekel, da je to največja ...

Petar Stojanović o Mariboru, izpadu iz Evrope in slovesu Zlatka Zahovića.

Petar Stojanović je bil ljubljenec navijačev Maribora, njegovo slovo od Ljudskega vrta je bilo leta 2015 pričakovano, a kljub temu zelo čustveno. Visokorasli branilec tudi po petih letih igranja za Dinamo ne skriva ljubezni do vijoličastega dresa, zato je z razočaranjem spremljal izpad Maribora iz evropskih tekmovanj. 

"Dolgo v noč sem gledal celotno tekmo s podaljški in enajstmetrovkami vred in lahko rečem, da sem bil izjemno razočaran. Ne glede na to, da sem z Mariborom v dobrem in slabem, si tega ne bi smeli dovoliti. Vedno bom z njimi, toda Maribor je taka evropska ekipa, da si tega res ne bi smela privoščiti. Zdaj morajo to popraviti, morajo oprati svoje ime – in edino, kar jih lahko izvleče iz tega, je takojšnja vrnitev na vrh svetovnega nogometa, torej takojšnja osvojitev državnega naslova," je bil Stojanović kar nekoliko nepričakovano odločen, neposreden, celo oster. V enakem slogu pa je nadaljeval, ko smo ga prosili, naj v ta kontekst postavi Zlatka Zahovića, njegov odhod iz Maribora in vse, kar se dogaja po slovesu tako zelo uspešnega športnega direktorja.

"Ko je Zahović odšel, sem brez zadržkov dejal, da je to največja izguba, kar bi jih Maribor lahko doživel. Seveda je treba pustiti čas tudi drugim ljudem, da se dokažejo, navsezadnje so nekatere stvari doslej naredili tudi dobro. Globlje zadeve ne bi rad komentiral, saj nisem v klubu in stvari ne poznam dovolj dobro – lahko pa rečem, da je Zahović kot ime izjemna izguba in da se to vidi. Ostajam pa pozitiven, verjamem v Maribor in verjamem v to, da bodo šle stvari naprej bolje."

Članki iz rubrike