stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 05.11.2019 07:40:17

Selektor Matjaž Kek je v svojem slogu zbodel velikega zvezdnika reprezentance: Zdaj namesto čestitk dobiva ...

Martin Metelko
Selektor slovenske izbrane vrste Matjaž Kek bo v torek predstavil nov seznam reprezentantov za zadnji dve tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo.

Po zadnjih dveh tekmah s Severno Makedonijo in Avstrijo je bilo jasno, da lahko Slovenijo na naslednje evropsko prvenstvo popelje le še veliki čudež. Čudež vseh čudežev, bi lahko rekli. 

Slovenijo za konec teh kvalifikacij čakata še dve tekmi - domači obračun z Latvijo in gostovanje na Poljskem. Danes bo Kek predstavil še zadnji seznam reprezentantov, in kot je razkril v intervjuju za Delo, se obeta nekaj sprememb. Prav gotovo na seznamu ne bo poškodovanega Domna Črnigoja, prav tako Kek še koleba glede Reneja Krhina in Romana Bezjaka, ki imata prav tako zdravstvene težave. Tako lahko na seznamu pričakujemo tudi kakšno spremembo ali novo ime. 

Je pa selektor slovenske reprezentance, ki zelo podrobno spremlja svoje varovance, v svojem slogu zbodel Josipa Iličića, ki je moral na zadnji tekmi Atalante predčasno v slačilnico. Na vprašanje, kakšen je trenutni položaj fantov, je Kek odgovoril: "Namesto čestitk za dosežene gole prejemajo rdeče kartone …" Ob Iličiću je bil namreč v preteklih dneh izključen tudi Jaka Bijol, mladi nogometaš moskovskega CSKA-ja. 

Članki iz rubrike