Michael Schumacher Svet24.si

Veselje številnih razblinila ta vest

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

2_Nuša Rojs Svet24.si

Je našla zamenjavo za sanjskega moškega, potem ...

Milan Kučan Svet24.si

Miti in resnice o Kučanovem klanu

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

liam payne Najstnica.si

Liam Payne obiskuje psihologa

adrijana in monika Njena.si

Kmetici ujeti med nagajivim poljubljanjem!

nu
nu
0 05.11.2019 07:40:17

Selektor Matjaž Kek je v svojem slogu zbodel velikega zvezdnika reprezentance: Zdaj namesto čestitk dobiva ...

Martin Metelko
Selektor slovenske izbrane vrste Matjaž Kek bo v torek predstavil nov seznam reprezentantov za zadnji dve tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo.

Po zadnjih dveh tekmah s Severno Makedonijo in Avstrijo je bilo jasno, da lahko Slovenijo na naslednje evropsko prvenstvo popelje le še veliki čudež. Čudež vseh čudežev, bi lahko rekli. 

Slovenijo za konec teh kvalifikacij čakata še dve tekmi - domači obračun z Latvijo in gostovanje na Poljskem. Danes bo Kek predstavil še zadnji seznam reprezentantov, in kot je razkril v intervjuju za Delo, se obeta nekaj sprememb. Prav gotovo na seznamu ne bo poškodovanega Domna Črnigoja, prav tako Kek še koleba glede Reneja Krhina in Romana Bezjaka, ki imata prav tako zdravstvene težave. Tako lahko na seznamu pričakujemo tudi kakšno spremembo ali novo ime. 

Je pa selektor slovenske reprezentance, ki zelo podrobno spremlja svoje varovance, v svojem slogu zbodel Josipa Iličića, ki je moral na zadnji tekmi Atalante predčasno v slačilnico. Na vprašanje, kakšen je trenutni položaj fantov, je Kek odgovoril: "Namesto čestitk za dosežene gole prejemajo rdeče kartone …" Ob Iličiću je bil namreč v preteklih dneh izključen tudi Jaka Bijol, mladi nogometaš moskovskega CSKA-ja. 

Članki iz rubrike