martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate ...

alec baldwin, hilaria baldwin Svet24.si

Zvezdnikova žena doživela še drugi spontani splav

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Kmalu bodo plače višje, a tudi računi

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

nu
nu
0 05.11.2019 00:39:25

ŠKANDAL! Navijači obeh ekip na bizaren način PREKINILI TEKMO! To je bil protest zaradi ... (VIDEO)

Vodilni možje ekip pravijo, da niso imeli pojma, da se pripravlja kaj takšnega.

Čeprav gre za nemško regionalno ligo, za četrto raven tekmovanja, ni šale. Navijači Fortune iz Kölna in Alemannie iz Aachna, za katero je 24 tekem odigral tudi nekdanji slovenski reprezentant Goran Šukalo, so besni, ker televizija Sport 1 zaradi prenosov diktira termine tekem. Predvsem ne sprejmejo ponedeljkovega večernega termina.

fortuna aachen 1


Ta ponedeljek so želeli jasno izraziti svojo voljo, želeli so narediti konec prilagajanja lastnikom teve pravic. Navijači Fortune in Alemannie so delovali skupaj, na stadionu je bilo zasedenih 2613 sedežev. Najprej so domači privrženci na igrišče zmetali ogromno teniških in modrih masažnih žogic, zatem pa so skupaj žvižgali na vso moč. Tako glasno, da se piščalke glavnega sodnika ni slišalo. Na koncu so gostujoči navijači priredili pirotehnični šov. Cilj je bil prekinitev tekme in to jim je tudi uspelo. Ker pogoji za igranje nogometa niso bili izpolnjeni, je sodnik Christian Scheper obe ekipi poslal v slačilnico.

Posredovali so vodilni možje obeh klubov, poskušali so umiriti strasti, predvsem pa so poudarjali, da o protestu niso imeli pojma, da se jim ni niti sanjalo, da bi se navijači obeh ekip dogovorili za skupno delovanje. Tekma se je po 15-minutni prekinitvi vendarle nadaljevala, končala pa se je neodločeno z 1:1.

Značke: protest, navijači

Članki iz rubrike