Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
0 05.11.2019 00:39:25

ŠKANDAL! Navijači obeh ekip na bizaren način PREKINILI TEKMO! To je bil protest zaradi ... (VIDEO)

Vodilni možje ekip pravijo, da niso imeli pojma, da se pripravlja kaj takšnega.

Čeprav gre za nemško regionalno ligo, za četrto raven tekmovanja, ni šale. Navijači Fortune iz Kölna in Alemannie iz Aachna, za katero je 24 tekem odigral tudi nekdanji slovenski reprezentant Goran Šukalo, so besni, ker televizija Sport 1 zaradi prenosov diktira termine tekem. Predvsem ne sprejmejo ponedeljkovega večernega termina.

fortuna aachen 1


Ta ponedeljek so želeli jasno izraziti svojo voljo, želeli so narediti konec prilagajanja lastnikom teve pravic. Navijači Fortune in Alemannie so delovali skupaj, na stadionu je bilo zasedenih 2613 sedežev. Najprej so domači privrženci na igrišče zmetali ogromno teniških in modrih masažnih žogic, zatem pa so skupaj žvižgali na vso moč. Tako glasno, da se piščalke glavnega sodnika ni slišalo. Na koncu so gostujoči navijači priredili pirotehnični šov. Cilj je bil prekinitev tekme in to jim je tudi uspelo. Ker pogoji za igranje nogometa niso bili izpolnjeni, je sodnik Christian Scheper obe ekipi poslal v slačilnico.

Posredovali so vodilni možje obeh klubov, poskušali so umiriti strasti, predvsem pa so poudarjali, da o protestu niso imeli pojma, da se jim ni niti sanjalo, da bi se navijači obeh ekip dogovorili za skupno delovanje. Tekma se je po 15-minutni prekinitvi vendarle nadaljevala, končala pa se je neodločeno z 1:1.

Značke: protest, navijači

Članki iz rubrike