martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate ...

alec baldwin, hilaria baldwin Svet24.si

Zvezdnikova žena doživela še drugi spontani splav

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Kmalu bodo plače višje, a tudi računi

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

nu
nu
0 05.11.2019 00:32:16

SE SPOMNITE TEGA JUNAKA? Pred štirimi leti je ŠOKIRAL, ko je stavil, da bo Leicester prvak, in ZDAJ JE SPET TU

Profimedia
Leicester City je v sezoni 2015/16 senzacionalno postal angleški prvak. Se lahko zgodovina ponovi?

Večina vas bo odmahnila z roko, a to ste vztrajno počeli že v tisti sezoni, ko so Jamie Vardy in druščina vztrajali na vrhu in niso popustili. Na koncu so imeli deset točk naskoka pred prvim zasledovalcem Arsenalom. Oba kluba iz Manchestra sta zaostala za 15 točk, Liverpool za velikih 21.

Takrat je skoraj prav takšno slavo kot presenetljivi angleški prvaki pobral tudi Leigh Herbert, ki je med počitnicami po nekaj popitih pijačah bolj kot ne za zabavo vplačal stavni listič s kvoto 5000:1 - da bodo lisice osvojile naslov. "Svoji boljši polovici sem kupil avto, privoščila sva si tudi velike počitnice," je pozneje pripovedoval, kam je skopnelo zasluženih 20 tisoč funtov.Leigh Herbert


Herbert je zdaj prepričan, da ima njegov Leicester, ki ga spremlja od svoje rane mladosti, spet tisto čarovnijo. In spet je vplačal stavni listič. Jasno, angleške stavnice so se marsikaj naučile in kvote za Leicesterjev naslov niso niti približno tako velike kot pred štirimi leti. Komaj 300:1. "Morda sta Manchester City in Liverpool res premočna, ampak nikoli se ne ve," pravi Herbert, ki je vseeno porazdelil vplačani denar - nekaj malega je stavil tudi na to, da bo Leicester končal med prvimi štirimi oziroma prvimi šestimi klubi. Kot pravi, je prepričan, da bo nekaj funtov kapnilo v njegov žep, takšnega zaslužka kot ob prvem naslovu Leicestra pa seveda ne bo.

Značke: leicester-city, stave

Članki iz rubrike