kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

nu
nu
4 04.11.2019 20:56:12

GRČIJA NORI, GRČIJA GORI, GRČIJA BESNI! Razlog pa slovenski sodnik Slavko Vinčič! (video)

vszi
Slovenski sodnik Slavko Vinčič je delil pravico na nedeljskem derbiju grškega prvenstva med PAOK in Panathinaikosom, s svojo odločitvijo v izdihljajih tekme pa dodobra razdelil tamkajšnjo javnost.

V grškem nogometu nihče ne zaupa nikomur, pa je v zadnjem času ustaljena praksa, da največje derbije sodijo sodniki iz tujine. In v nedeljskem vedno vročem grškem obračunu med PAOK-om in Panathinaikosom je tako pravico delil slovenski sodnik Slavko Vinčič. Ter pri tem dvignil nemalo prahu.

Bilo je v samem zaključku srečanja. Iztekel se je tudi že pet minutni sodnikov dodatek, domači pa so v iskanju izenačenja krenili še v zadnji napad. Napad bolj kot ne iz obupa. Po gneči v gostujočem kazenskem prostoru je na tleh obležal domači igralec Jose Angel Crespo, a Vinčič vsemu skupaj ni namenjal večje pozornosti. Vse dokler mu ni vodja VAR ekipe signaliziral naj si še enkrat ogleda posnetek akcije. In Vinčič je po ogledu posnetka na olajšanje štadiona Toumba ter veliki šok gostov dosodil enajstmetrovko, s katere je Vierinha v 11. minuti (!) sodnikovega dodatka domačim prinesel točko.

Da je dvignil pritisk vsem pristašem Panathinaikosa pa bržkone ni potrebno pisati. Poelmike o odločitvi Slovenca se bodo bržkone zavlekle še globoko v naslednje dni.

Članki iz rubrike