sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Jerneja in Marko, Poroka na prvi pogled Njena.si

Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
4 04.11.2019 20:56:12

GRČIJA NORI, GRČIJA GORI, GRČIJA BESNI! Razlog pa slovenski sodnik Slavko Vinčič! (video)

vszi
Slovenski sodnik Slavko Vinčič je delil pravico na nedeljskem derbiju grškega prvenstva med PAOK in Panathinaikosom, s svojo odločitvijo v izdihljajih tekme pa dodobra razdelil tamkajšnjo javnost.

V grškem nogometu nihče ne zaupa nikomur, pa je v zadnjem času ustaljena praksa, da največje derbije sodijo sodniki iz tujine. In v nedeljskem vedno vročem grškem obračunu med PAOK-om in Panathinaikosom je tako pravico delil slovenski sodnik Slavko Vinčič. Ter pri tem dvignil nemalo prahu.


Bilo je v samem zaključku srečanja. Iztekel se je tudi že pet minutni sodnikov dodatek, domači pa so v iskanju izenačenja krenili še v zadnji napad. Napad bolj kot ne iz obupa. Po gneči v gostujočem kazenskem prostoru je na tleh obležal domači igralec Jose Angel Crespo, a Vinčič vsemu skupaj ni namenjal večje pozornosti. Vse dokler mu ni vodja VAR ekipe signaliziral naj si še enkrat ogleda posnetek akcije. In Vinčič je po ogledu posnetka na olajšanje štadiona Toumba ter veliki šok gostov dosodil enajstmetrovko, s katere je Vierinha v 11. minuti (!) sodnikovega dodatka domačim prinesel točko.

Da je dvignil pritisk vsem pristašem Panathinaikosa pa bržkone ni potrebno pisati. Poelmike o odločitvi Slovenca se bodo bržkone zavlekle še globoko v naslednje dni.

Članki iz rubrike