porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

slika jančič boštjan Svet24.si

Boštjana že od nedelje ni, svojci so v skrbeh

porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

Anja Baš Njena.si

Slovenska pevka objavila prelepe nosečniške ...

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

nu
nu
0 15.10.2019 10:08:57

KRALJ OBLAK! Noro, KATEREGA OTROKA in kako je Jan pripeljal na IGRIŠČE! Razkritje ZMRAZI! (foto)

Martin Metelko
Razkrivamo zgodbo, ki kaže vso veličino Jana Oblaka.

Nihče od vpletenih ni želel, da bi za to izvedeli, a prepoznali smo fanta, dobili smo namig, vse skupaj preverili in dejansko dobili vse informacije o fantastičnem dogodku. Med tistimi otroci, ki pred tekmo pospremijo nogometaše na igrišče, je izrazito izstopal fant, ki si ga je izbral Oblak. Gre namreč za 12-letnika, ki je pred dvema letoma pretresel Slovenijo s svojo zgodbo o skrivnostni bolezni, ki ga je kot normalnega triletnika pahnila na raven novorojenčka. 

Aleks se je rodil povsem normalen in kazal izjemen talent za harmoniko in nogomet, nato pa kar naenkrat šok. Čez noč je pristal na stopnji novorojenčka, navzven nevidna bolezen ga je močno prizadela in začelo se je mukotrpno okrevanje. Več o zgodbi, ki je, ko je bil Aleks star deset let, pretresla Slovenijo, si lahko preberete na tej povezavi. Je pa to bila tudi zgodba o premagovanju te bolezni in boju, za katerega je bil Aleks prepričan, da ga bo dobil. 

Že tedaj je hodil in govoril bolje, danes pa je še bližje tej zmagi. Tako blizu, da je v nedeljo normalno hodil ob svojem idolu Oblaku, ki ga je pred dvobojem z Avstrijo za roko popeljal na igrišče. Kakšen dan, kakšna čast, kakšna izjemna gesta slovenskega super šampiona, našega najbolj slavnega nogometaša vseh časov. In zagotovo trenutek, ki je Aleksu še dodatno pomagal na poti do uspeha, še precej pomembnejšega od kateregakoli uspeha na igrišču.

Značke: oblak, avstrija, otrok

Članki iz rubrike