kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

STA
STA
0 14.10.2019 20:44:33

Javno izrazil podporo turški ofenzivi v Siriji, njegov nemški klub že ukrepal: ODIDI!

Reuters
Poteza turškega nogometaša Cenka Sahina, ki je na družbenih omrežjih pozdravil turško ofenzivo v Siriji, se je končala z njegovim suspenzom. V nemškem drugoligašu St. Pauliju niso imeli razumevanja za takšno politično dejanje in so igralca, tudi na zahtevo navijačev, začasno suspendirali.

Sahin je na Instagramu pozdravil turško vojaško operacijo v Siriji, na njegov zapis pa so se hitro odzvali v klubu. Na zahtevo navijačev, ki so poudarili, da si 25-letni branilec ni prvič privoščil podobne politične poteze, s katero se je pokazal kot nacionalist, so v klubu sklicali krizni sestanek, po njem pa sporočili, da se nogometaš začasno ne bo več udeleževal treningov in ne bo nastopal na tekmah.

V klubu so nogometašu dovolili, da si začne iskati nov klub, prestop bo sicer mogoče izpeljati šele v januarskem prestopnem roku. Sahin je bil z 1,3 milijona evrov odškodnine druga najdražja okrepitev v zgodovini kluba iz Hamburga.

V pojasnilu odločitve so pri St. Pauliju zapisali, da brez natančne analize ne morejo obsojati dejanj ali obnašanja iz drugačnih kulturnih okolij, vsekakor pa ostro obsojajo vsakršno spodbujanje vojne, ker so takšna dejanja v nasprotju s temeljno usmeritvijo kluba in njegovimi vrednotami.

Članki iz rubrike