janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

ženska, spodnjice Svet24.si

Spoštuj in ljubi svojo češpljo: o orgazmih in ...

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

STA
STA
0 14.10.2019 20:44:33

Javno izrazil podporo turški ofenzivi v Siriji, njegov nemški klub že ukrepal: ODIDI!

Reuters
Poteza turškega nogometaša Cenka Sahina, ki je na družbenih omrežjih pozdravil turško ofenzivo v Siriji, se je končala z njegovim suspenzom. V nemškem drugoligašu St. Pauliju niso imeli razumevanja za takšno politično dejanje in so igralca, tudi na zahtevo navijačev, začasno suspendirali.

Sahin je na Instagramu pozdravil turško vojaško operacijo v Siriji, na njegov zapis pa so se hitro odzvali v klubu. Na zahtevo navijačev, ki so poudarili, da si 25-letni branilec ni prvič privoščil podobne politične poteze, s katero se je pokazal kot nacionalist, so v klubu sklicali krizni sestanek, po njem pa sporočili, da se nogometaš začasno ne bo več udeleževal treningov in ne bo nastopal na tekmah.

V klubu so nogometašu dovolili, da si začne iskati nov klub, prestop bo sicer mogoče izpeljati šele v januarskem prestopnem roku. Sahin je bil z 1,3 milijona evrov odškodnine druga najdražja okrepitev v zgodovini kluba iz Hamburga.

V pojasnilu odločitve so pri St. Pauliju zapisali, da brez natančne analize ne morejo obsojati dejanj ali obnašanja iz drugačnih kulturnih okolij, vsekakor pa ostro obsojajo vsakršno spodbujanje vojne, ker so takšna dejanja v nasprotju s temeljno usmeritvijo kluba in njegovimi vrednotami.

Članki iz rubrike