Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 12.10.2019 18:02:04

Sašo Udovič: Pravi obraz te reprezentance ni niti tisti proti Poljski niti ta v Skopju, ampak ...

Nekdanje reprezentante smo vprašali, kakšen odziv slovenske reprezentance pričakujejo proti Avstriji po porazu v Skopju?

Milenko Aćimović
Odziv proti Avstrijcem bi vendarle moral biti precej drugačen od tistega v Skopju. Igramo doma, stadion je razprodan in pred enim mesecem so fantje dokazali, da v Stožicah znajo igrati. Motiv bo velik, morda jih je ta poraz še nekoliko podžgal, tako da vsekakor pričakujem dober odziv. Avstrijci so dobra ekipa, za zmago bo potrebno ponoviti tekmo proti Poljski. V tem primeru jih lahko premagamo. V vsakem primeru bo to popravni izpit, fantje dobro vedo, da nas realno le zmaga drži v boju za drugo mesto v skupini.

Mladen Rudonja
V vsakem primeru pričakujem boljšo tekmo kot z Makedonijo, z naše strani bolj hrabro in srčno, predvsem pa bolj konkretno v zaključku akcij. Še enkrat se je pokazalo, da smo doma druga reprezentanca kot zunaj. To je tudi tisto, kar nam daje upanje, da bi se nedeljska tekma lahko obrnila v našo korist. Ne bo pa nam lahko, saj so Avstrijci po moji oceni najboljša ekipa v naši skupini. Čaka nas zelo težka tekma, le zmaga pa nam ohranja upanje za eno od prvih dveh mest in preboj na EP.

Sašo Udovič


Vsekakor pričakujem drugačen odziv kot v Skopju. Tam so odigrali zelo slabo tekmo in lahko le upamo, da bo v nedeljo drugače. Vsak od fantov mora prevzeti svoj del odgovornosti in na igrišču pokazati precej večjo željo kot proti Makedoniji. Res je, da bodo Stožice polne, a tribune same od sebe ne bodo prinesle zmage. Lahko so le v pomoč, treba pa bo odigrati na igrišču proti nasprotniku, ki nikakor ni naivna ekipa. Rekel bi, da pravi obraz te reprezentance ni niti tisti proti Poljski niti ta v Skopju, ampak nekje vmes.

Ermin Šiljak
Proti Avstrijcem bo tako ali drugače treba priti do uspeha in zadeti njihovo mrežo. Verjamem, da se lahko po zadnjem porazu dvignemo, sploh če bomo hitro zadeli. V tem primeru nam bo precej lažje. Do uspeha lahko pridemo predvsem s pametno igro in izkoriščanjem priložnosti, ki se nam bodo ponudile. Skupina je zelo izenačena, tako Poljaki kot Avstrijci pa niso nepremagljivi, z njimi se da igrati. Vseeno to nista tekmeca, kot so bili nekoč Francozi ali Italijani. Glede preboja na EP sem še vedno optimist.

Članki iz rubrike