Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 12.10.2019 17:02:08

KO SE SREČATA SLOVENSKA IN ITALIJANSKA LIGA... Olimpija se je pomerila z Bologno, TAKO JE BILO (foto + video)

Nogometaši Olmpije so reprezentančni premor izkoristili za prijateljsko tekmo z italijanskim prvoligašem.

Olimpija je vodilna ekipa slovenskega prvenstva, Bologna je trenutno na 11. mestu v Serie A. Vendar kakovostna razlika med italijanskim in slovenskim klubskim nogometom je v ospredje kakopak potisnil domačo Bologno. Ker pa je slednja zaigrala v močno premešani zasedbi, Ljubljančani pa niti ne, je neodločen izid ravno pravšnji.

bagnack
Bologna


Končalo se je z 2:2, za zmaje sta zadela Lupeta in Cekici. Italijani so v trening centru Niccolo Galli dvakrat vodili, Olimpija je dvakrat izenačila.

Gostitelji so bolje krenili v tekmo in povedli v 5. minuti, ko je z desne strani zadel Rodrigo Palacio, to pa je bil tudi edini zadetek v prvem polčasu. Zmaji so se v igro vrnili v 68. minuti z zadetkom Jucieja Lupete. Bologna je dvanajst minut kasneje znova povedla, ko je Matijo Orbanića z natančnim lobom premagal Andrea Poli, za končnih 2:2 pa je v 89. minuti zadel Olimpijin rezervist Endri Cekici.

Olimpija se bo danes vrnila v Slovenijo in nadaljevala s pripravami na naslednjo prvenstveno tekmo, ki bo 19. oktobra proti Rudarju.

bologna olimpija


BOLOGNA – OLIMPIJA 2:2 (1:0)
Strelci: Palacio 5., Poli 80.; Lupeta 68., Cekici 89.

Bologna: Da Costa (od 55. Sarr), Mbaye (od 72. Lunghi), Corbo (od 56. Dijks), Denswil (od 69. Bani), Paz (od 81. Visconti), Džemaili (od 72. Rocchi), Schouten (od 56. Sansone), Soriano (od 64. Mazza); Orsolini (od 30. Juwara), Santander (od 85. Koutsoupias), Palacio (od 46. Poli). Trener: Siniša Mihajlović.

Olimpija: Orbanić, Boakye, Bagnack, Samardžić (od 46. Gorenc), Jurčević (od 56. Andrejašič), Knežević (od 46. Putinčanin), Tomić, Menalo (od 76. Kregar), Savić (od 76. Cekici), Lupeta, Vukušić (od 44. Kidrič). Trener: Safet Hadžić.

boakye

vukusic

Značke: olimpija, bologna

Članki iz rubrike