Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
0 12.10.2019 01:42:45

TEŽAVE V ŠPANSKEM NOGOMETU! Sergio Ramos ŽELI NASTOPITI, igralci so NAVDUŠENI, zveza pa NASPROTUJE

Profimedia
Kapetan madridskega Reala in španske izbrane vrste je osvojil vse najpomembnejše lovorike, razen ...

V bogato založeni vitrini, v kateri sta tudi naslov svetovnega prvaka in dva naslova evropskega prvaka, Ramosu manjka olimpijsko zlato. Ravno zato je 33-letni branilec izrazil željo, da bi Španijo zastopal na olimpijskih igrah v Tokiu prihodnje leto.

Na olimpijskem turnirju bodo nastopili igralci do 23 leta starosti, v ekipi pa so lahko tudi trije starejši. Ramos želi biti eden od te trojice. Mlada španska zasedba se je na igre v Tokiu uvrstila kot evropska prvakinja do 21 let. Mladi nogometaši so navdušeni nad idejo zvezdnika Reala, povsem drugače pa je s špansko zvezo, ki tej ideji nasprotuje.


Pred Ramosom je izjemno zahtevno leto, člansko reprezentanco namreč čala evropsko prvenstvo (od 21. junija do 21. julija), olimpijski nogometni turnir pa bo na sporedu med 24. julijem in 9. avgustom. Razpored je zgoščen, še posebej za igralca pri 33 letih, ki ima za nameček v dresu Reala, ki lovi vse tri lovorike, izjemno naporno sezono.

"Ramos bi nam lahko v boju za zlato kolajno izjmeno pomagal," je dejal eden od članov mlade izbrane vrste. Drugi je dodal, da bi bilo to nadvse dobrodošlo, saj bi Ramos dvignil kvaliteto moštva. "Bil bi odličen kapetan. Z njim bi precej pridobili," je dejal tretji.

Vodilni ljudje španske zveze, kot rečeno, niso navdušeni. V Tokio naj bi potovali tisti, ki so to priborili na igrišču. Prednost naj bi imeli mladi igralci. O starejših 'okrepitvah' niti ne razmišljajo.

Članki iz rubrike