Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
0 11.10.2019 17:19:56

POKLON ZVEZDNIKA MURE: Ko to vidiš, se počutiš MOČNEJŠEGA. In ne, NISEM imel POMISLEKOV

Aleš Cipot/Fotolens
Nino Kouter o navijačih, novi pogodbi in še čem.

Nogometaši Mure so v reprezentančni premor krenili dobro razpoloženi. Z remijem v Ljudskem vrtu so ostali trn v peti vijoličastih, ki črno-belih po vrnitvi med elito na prvenstvenih preizkušnjah še niso premagali; bilo je pet remijev, enkrat so slavili Sobočani. "Po eni strani smo s tem seveda zadovoljni, po drugi vendarle nismo. Še lepše bi bilo, če bi bilo več zmag, toda vsekakor lahko govorimo o pozitivnem nizu rezultatov. In takšen je tudi zadnji remi. Ne moreš biti nezadovoljen, če v Ljudskem vrtu osvojiš točko, Maribor je evropska ekipa. Najpomembnejše je spoznanje, da rezultati niso negativni, da ne izgubljamo," pravi Nino Kouter.


Kulisa pod Kalvarijo je bila imenitna, severna tribuna je bila spet odeta v črno-belo. "Da, ozračje je bilo takšno, kot se za derbi spodobi, užitek je igrati v tako čudovitem vzdušju. Naši navijači pa ... Spet so bili izjemni. Še enkrat več, njihova spodbuda nam pomeni zares ogromno. Dajejo nam dodatno motivacijo, namenjajo nam dodatno energijo. Ko vidiš, koliko jih je na tribunah, se ti okrepi tudi samozavest. Počutiš se močnejšega, dajo ti krila, te dvignejo. Njihov delež k našim dosežkom je prav gotovo zelo velik," poudarja desetica murašev.

Pred dnevi so se črno-beli navijači razveselili informacije iz Fazanerije, da so trije igralci podpisali nove pogodbe, med njimi je tudi Nino Kouter. "Hitro smo se dogovorili, nisem imel pomislekov. Sem v domačem okolju, kjer se počutim odlično. Tudi ekipa je takšna, strokovno vodstvo prav tako, poleg tega redno igram, sem v tekmovalnem ritmu. Nimam se nad čim pritoževati in nimam niti najmanjšega razloga, da bi morda razmišljal o morebitnem odhodu. Vse mi ustreza," je pojasnil 25-letni vezist, pri njegovih letih se marsikdo že zelo intenzivno spogleduje s tujino. "Če se bo ponudila prava priložnost, bi si jo seveda prizadeval izkoristiti, ampak s tem se ne obremenjujem. In ničesar nočem storiti na silo. Nočem oditi samo zato, da bi pač odšel. Če se bo kdaj pokazala možnost, bi o njej razmislil, do takrat pa sem osredotočen zgolj in samo na to, da bi čim bolje igral v dresu Mure."

Članki iz rubrike